Τζιν παντελόνι σε βραδινή έξοδο; Η Rihanna σου δείχνει το πιο sexy look για να αντιγράψεις

Τζιν παντελόνι σε βραδινή έξοδο; Η Rihanna σου δείχνει το πιο sexy look για να αντιγράψεις

Σε αυτό το outfit υποκλινόμαστε.

Θες να είσαι σέξι στη βραδινή σου έξοδο, όμως δε θέλεις να αποχωριστείς την άνεση που σου χαρίζει το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι; Ε, λοιπόν, η Rihanna σου έχει τον τρόπο για να το φορέσεις και μάλιστα να δημιουργήσεις ένα look που δίχως αμφιβολία θα τραβήξει πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Η 28χορνη τραγουδίστρια βγήκε πρόσφατα με μια φίλη της για δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο και για τη βραδιά διάλεξε ένα από τα πιο chic και παράλληλα θηλυκά σύνολα που έχει φορέσει τελευταία.

Ποιο ήταν το outfit της RiRi που μας εντυπωσίασε;

CnFjs14XEAE3AjC c5ecf

Η ίδια συνδύασε κλασικό τζιν παντελόνι σε skinny γραμμή με μάξι μαύρο κιμονό με διαφάνειες, διαμαντένιο choker, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη shoulder bag Alexander McQueen.

Τόλμησέ το: Φόρεσε το μάξι κιμονό πάνω από το τζιν σου, ακριβώς όπως η Rihanna. Αν έχει κουμπάκια, ή αν μπορείς να το δέσεις με κάποιο τρόπο (μια παραμάνα είναι πάντα μια σίγουρη λύση) και φυσικά, αν δεν είναι see-through, μπορείς να το φορέσεις χωρίς top, ενώ αν φοβάσαι πως θα σου συμβεί κάποιο στυλιστικό ατύχημα, ή αν δεν αισθάνεσαι άνετα, ένα bandeau top είναι ιδανικό για να αναδείξεις το outfit, χωρίς να του προσθέσεις μια περιττή λεπτομέρεια.

Δες επίσης:

Το FLAWLESS σύνολο της Beyoncé από τον τελικό του Wimbledon και πού θα το βρεις