Φοριούνται οι εσπαντρίγιες το φθινόπωρο; Αυτό & άλλα 5 στυλιστικά διλήμματα της εποχής!

Φοριούνται οι εσπαντρίγιες το φθινόπωρο; Αυτό & άλλα 5 στυλιστικά διλήμματα της εποχής!

Σου λύνουμε τις απορίες που έχεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή!

Το φθινόπωρο, όπως και η άνοιξη, είναι μια αρκετά δύσκολη εποχή, όσον αφορά το ντύσιμό μας. Δεν μπορείς να φορέσεις μόνο τα καλοκαιρινά σου ρούχα, αλλά ούτε και είσαι έτοιμη να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα, αφού ο καιρός δε ζητά ακόμη χοντρά μπουφάν και πλεκτά πουλόβερ.

Ποια είναι τα μεγαλύερα στυλιστικά διλήμματα που συναντάμε κάθε χρόνο, τέτοια εποχή; Αποφασίσαμε να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ και να σου δώσουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις!


1. Φοριούνται οι εσπαντρίγιες; Και ναι και όχι. Ναι, στις ζεστές μέρες, μεγάλο όχι στις μέρες που υπάρχει πιθανότητα βροχής.

2. Το τζιν σορτσάκι έχει θέση στο ντύσιμό μου; Ναι! Αρκεί να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα κομμάτια, όπως για παράδειγμα, να αντικαταστήσεις τα σανδάλια σου με sneakers και το crop top με μια μακρυμάνικη μπλούζα.

3. Μπορώ να φορέσω ξανά τα μποτάκια μου; Τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, τα ankle boots θα σε βοηθήσουν να κάνεις ομαλά τη μετάβαση από το καλοκαίρι. Τις μπότες άφησέ τις για λιγάκι πιο μετά.

4. Τι πανωφόρι να βάλω αν βγω το βράδυ; Μια λεπτή καπαρντίνα, ή λεπτές ζακέτες, είναι κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

5. Σαγιονάρα με τζιν. Ναι, ή όχι; Ναι! Για εμάς, τουλάχιστον, εδώ στο Queen, αυτό το look θυμίζει καλοκαίρι στο νησί.

6. Και τέλος, επιτρέπεται να φορέσω τα αγαπημένα μου μάξι boho φορέματα και τα floral κιμονό; Ναι! Αρκεί να μην τα συνδυάσεις με καλοκαιρινά items. Προτίμησε να φορέσεις τα φορέματά σου με κλειστά παπούτσια και τα κιμονό σου πάνω από το skinny τζιν παντελόνι σου, ή μια midi φούστα.

Διάβασε ακόμα:

September Style: 24+1 outfits για να δοκιμάσεις τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου