Δες τα καλύτερα σχέδια της collection των Mary-Kate & Ashley Olsen για την άνοιξη

Δες τα καλύτερα σχέδια της collection των Mary-Kate & Ashley Olsen για την άνοιξη

Οι minimal γραμμές και οι ασπρόμαυροι τόνοι πρωταγωνιστούν.

hbz pre fall 2017 the row 02 1
hbz pre fall 2017 the row 01 1 copy
hbz pre fall 2017 the row 03 1
hbz pre fall 2017 the row 05 1
hbz pre fall 2017 the row 04 1

Μπορεί η Mary-Kate και η Ashley Olsen να παρουσίασαν την ανοιξιάτικη συλλογή του brand τους, «The Row», στην διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριου αλλά δεν ανήκουν σε αυτούς τους σχεδιαστές που κρατάνε το look book της collection τους ως επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι αυτή να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Το αντίθετο. Φρόντισαν και δημοσίευσαν ήδη πέντε εικόνες από τα κομμάτια τους για την φετινή άνοιξη. Και μέσα από αυτή την κλεφτή ματιά μας έδωσαν μία ιδέα του συνολικού τους οράματος για το καλοκαίρι που έρχεται.

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής περιλαμβάνει μαύρα και λευκά σύνολα –με μερικά σε χακί απόχρωση να παρεμβάλλονται- από τα οποία απουσιάζει το υπερβολικό styling και συνδυάζονται με απλά, λευκά trainers στο ύφος των Keds.

Wrap φορέματα από ποπλίνα σε αέρινες γραμμές και διαχρονικά, φινετσάτα σχέδια, αποτελούν must have κομμάτια όχι μόνο για αυτή τη χρονιά, αλλά για κάθε χρονιά.

Το layering κάνει αυτά τα ανοιξιάτικα outfits εξαιρετικά ιδιαίτερα. Ένα απλικέ φόρεμα πάνω από ένα παντελόνι στην ακριβώς, ίδια απόχρωση; Ιδιοφυές!

Ο όγκος των ρούχων, τα εμπνευσμένα υφάσματα και τα edgy κοψίματά τους κάνουν τα minimal κομμάτια που σχεδιάζουν οι αδερφές Olsen για τα «The Row», όχι βαρετά, αλλά ιδιαίτερα!