Sun.Set.Go!: Μιλήσαμε με τις ιδιοκτήτριες του πιο cool, ελληνικού sporty brand

Διονυσία Καλαποθαράκου
Sun.Set.Go!: Μιλήσαμε με τις ιδιοκτήτριες του πιο cool, ελληνικού sporty brand

Και βλέπουμε πρώτες τα υπέροχα νέα σχέδια από τα μαγιό της συλλογής τους S/S 2017.

Sun.Set.Go! Ίσως το πρώτο ελληνικό brand που το όνομα του και μόνο σε προδιαθέτει για την δυναμική των ρούχων του. Σε προτρέπει «να λάβεις θέση για να κυνηγήσεις τον ήλιο» είτε το κάνεις αυτό φορώντας τα πολύχρωμα κολάν ή τα sexy μαγιό που σχεδιάζουν δύο κολλητές, η Ντέπυ και η Αλεξάνδρα. Τα κορίτσια μετουσίωσαν την αγάπη τους για την μόδα και το καλοκαίρι σε μία συλλογή μαγιό που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2013. Από τότε το athleisure στυλ των ρούχων τους εμπλούτισαν και με την δημιουργία leggings και αθλητικών tops τα οποία οι περισσότερες από εμάς φοράμε πολύ περισσότερο εκτός παρά εντός γυμναστηρίου. Με αφορμή την κυκλοφορία της πέμπτης swimwear collection τους και με τον καιρό να μας οδηγεί νοητά –και στυλιστικά- όλο και πιο κοντά στο καλοκαίρι, μιλήσαμε μαζί τους για τα ρούχα τους, το στυλ και τις τάσεις τις μόδας παγκοσμίως. Είσαι έτοιμη να διαβάσεις την συνέντευξη; (Sun.Set.)Gooooooo!

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον σχεδιασμό μαγιό και κολάν; Γιατί κολάν συγκεκριμένα; Kαι όχι κάποιο άλλο είδος sportswear;
Έχουμε μεγάλη αγάπη στο sportswear και στο καλοκαίρι συνεπώς θέλαμε πάντα να δημιουργήσουμε μία συλλογή μαγιό με sporty στοιχεία που ταυτόχρονα θα είναι και θηλυκή. Αργότερα προέκυψε, ως φυσιολογική εξέλιξη, η activewear σειρά μας με κολάν και tops, τα οποία μπορούν να φορεθούν όλη την μέρα και όλες τις ώρες, όχι μόνο αυτές της γυμναστικής.

 DSC0444
 DSC0775

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την άψογη εφαρμογή των κομματιών σας;
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό, παρά μονάχα πολλές ώρες εργασίας. Φοράμε τα δείγματα και διορθώνουμε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες των πατρόν.
Tι να περιμένουμε από τη νέα σας συλλογή μαγιό για το καλοκαίρι του 2017;
Η τελευταία μας collection είναι ένα mix των κλασικών, πλέον σχεδίων μας, με νέα. Έχουμε exotic snake και croco prints με neutral στοιχεία αλλά και έντονα χρώματα συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους. Προσεγγίζουμε και την sporty αισθητική αλλά και την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.
Ολόσωμο ή μπικίνι;
Και τα δύο είναι απαραίτητα! Τα all time classic bikinis που λατρεύουμε όλες, είναι καλό να εναλλάσσονται με ολόσωμα κομψά μαγιό για all day καλοκαιρινές εμφανίσεις από νωρίς το πρωί στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ όπου μπορείς να τα βάλεις με ένα shorts ή με ένα παρεό και να πιείς το κοκτέιλ σου.

Mε την επικράτηση του athleisure style, τα κολάν και τα μπουστάκια φοριούνται και εκτός γυμναστηρίου. Περιγράψτε μου ένα σύνολο που σας αρέσει να βλέπετε τα ρούχα σας μέσα σε αυτό.
Όντως το athleisure είναι μεγάλη τάση παγκοσμίως, κάτι που μας αρέσει πολύ γιατί συνδυάζει άνεση και στυλ, μαζί. Συνεπώς μπορείς να δημιουργήσεις looks που δεν φοριούνται μόνο στα γυμναστήρια και στα sports αλλά και στις υπόλοιπες καθημερινές μας εμφανίσεις. Αγαπημένο και προτεινόμενο all day casual outfit είναι ένα κολάν με μακρύ πουκάμισο, δερμάτινο jacket (όσο το επιτρέπει ακόμα ο καιρός) και όμορφα sneakers.
Κάποιο κομμάτι διάσημου οίκου που ξεχωρίζετε για το φετινό καλοκαίρι;
Τα πλαστικά σανδάλια Prada! Συνδυάζονται άψογα με το κολάν και το πουκάμισο που λέγαμε παραπάνω, αλλά και με μαγιό!

 DSC0869

Διάσημη που θεωρείτε style icon και θα θέλατε να δείτε να φοράει τις δημιουργίες σας;
«Forever and ever» η Kate Moss!
Tα αγαπημένα σας χρώματα για φέτος το καλοκαίρι;
Αυτά που θα δείτε και στη νέα μας συλλογή. Το κόκκινο, το χακί, το χρώμα της άμμου και το κλασικό μαύρο.
Επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον;
Ο σχεδιασμός της collection μας F/W 2017-2018, η οποία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και φυσικά πολλά πολλά νέα σχέδια μαγιό τα οποία θα μας απασχολήσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον χρόνο.
Μια γυναίκα είναι στυλάτη όταν...
Είναι ο εαυτός της και απλά νιώθει όμορφα με αυτό!

 DSC1167


Ιnfo: www.sunsetgo.com