Conceptual fashion: Bρήκαμε το ελληνικό brand που ξεχωρίζουν όλα τα σκεπτόμενα κορίτσια

Conceptual fashion: Bρήκαμε το ελληνικό brand που ξεχωρίζουν όλα τα σκεπτόμενα κορίτσια

Στο label «Arpyes» σχεδιάζουν ρούχα και παπούτσια που δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε καλοντυμένες αλλά και να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω...

Arpyes FW1718 Medium Res 0339

Aέρινες δημιουργίες, φούστες με πτυχώσεις, λεπτομέρειες από floral patterns, lοοse πουκάμισα που θα μπορούσαν να φορεθούν και σαν φορέματα, maxi ντελικάτα φορέματα και basic tops, όλα στις αποχρώσεις του άσπρου, του μαύρου, του μπεζ, του γκρι και του ροζ, είναι μερικά μόνο από τα ρούχα που απαρτίζουν τη νέα χειμερινή collection του ελληνικού fashion brands, Arpyes. Tα σχέδια αυτού του νέου label -made in Greece- δεν «κάνουν θόρυβο» προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή σου μέσα από φορτωμένα μοτίβα και περίτεχνα κοψίματα, αλλά επενδύουν στο διαχρονικά κομψό design και στην ντελικάτη απλότητα των βασικών χρωμάτων.

Κομμάτια σοφιστικέ, με άποψη και υψηλή αισθητική για κοπέλες με βαθιά αντίληψη της μόδας και της διαφορετικότητας που εκδηλώνεται μέσα από κάτι «απτό» όπως τα ρούχα που φοράμε. Οι Arpyes αποτελούν ένα fashion brand γυναικείων χειροποίητων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα . Η αγάπη για τη μόδα ένωσε την Εύα και την Ιακωβίνα με αποτέλεσμα το 2014 να λανσάρουν τη πρώτη τους χειμερινή συλλογή και τώρα, τη σεζόν F/W 2017-18 να φτάνουμε αισίως στην έκτη τους collection . Oι Arpyes φιλοξενoύν τις δημιουργίες τους σε boutiques της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και στο showroom τους στο κέντρο της Αθήνας (Mozaic Showroom).
Ιnfo: Mozaic Showroom
Iερά Οδός 42, Γκάζι
Τ : 216 7002544
M:6976995047 - 6938804097

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη χειμερινή τους συλλογή: