Μία φορά στο τόσο δικαιούσαι να κάνεις στον εαυτό σου ένα μικρό δώρο!

Δέσποινα Καμπούρη
Μία φορά στο τόσο δικαιούσαι να κάνεις στον εαυτό σου ένα μικρό δώρο!

Και εγώ άρπαξα την ευκαιρία των προσφορών της Black Friday αφιερώνοντας μία μέρα για shopping therapy στην αγαπημένη μου Fullah Sugah.

Mία απαιτητική δουλειά, πολλές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και δύο μικρά παιδιά που με χρειάζονται (και τα χρειάζομαι) δίπλα τους, με κάνουν συχνά να ξεχνάω αυτό που τόσο έχουμε ανάγκη εμείς οι γυναίκες, να μας κακομαθαίνουν. Και όταν δεν το κάνουν οι άλλοι σε εμάς, οφείλουμε –μία στο τόσο- να το κάνουμε εμείς στον εαυτό μας. Σε μία τέτοια «κρίση αγάπης» για τον εαυτό μου και ανάγκης να μου κάνω pampering, επισκέφτηκα τη Fullah Sugah και αποφάσισα να αγοράσω ό,τι χρειάζομαι, ή ό,τι ερωτευτώ με την πρώτη ματιά, για να ανανεώσω την χειμερινή μου γκαρνταρόμπα. Αν υπάρχει ο (shopping) παράδεισος στη γη, εγώ μόλις άνοιξα τις πύλες του και είδα από πίσω ρομαντικά floral φορέματα, preppy πουκάμισα, cozy πουλόβερ, πρακτικά casual παντελόνια και μπλούζες, κομψές τσάντες, militer πανωφόρια και funky sneakers.

IMG 6895



Τα δοκίμασα όλα με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού που μπαίνει μετά από καιρό σε μαγαζί με παγωτά και μπορεί να διαλέξει όσες γεύσεις θέλει ακόμα και αν έξω κάνει κρύο. Τι σημασία έχει αν μπορώ να κάνω shopping σπάνια όταν είναι τόσο απολαυστικό τη στιγμή που γίνεται; Όπως εκείνη τη μέρα στη Fullah Sugah….

1.1

Everyday Vibes
Λάτρεψα τα oversized πουλόβερ του brand και σκέφτομαι ήδη τις άνετες εμφανίσεις που θα κάνω με αυτά, πάνω από leggings και jeans, στο γραφείο μου. Ακόμα ξεχώρισα μπλούζες σε γήινες αποχρώσεις τις οποίες μπορώ να φορέσω με pencil φούστες και ψηλοτάκουνα, αλλά και κάποιες που είναι αρκετά μακριές για να φορεθούν μόνες τους με οπάκ καλσόν και μπότες.

IMG 6901
IMG 6904
IMG 6906

Chic with a Twist
Τα maxi φορέματα είναι το «δίχτυ ασφαλείας» μου όταν ψάχνω να φορέσω κάτι κομψό που θα ταιριάζει στο στυλ μου και θα κολακεύει τον σωματότυπό μου. Και στη Fullah Sugah βρήκα τα πιο ωραία. Με μικρά liberty floral prints, αλλά και μεγάλα λουλουδάτα μoτίβα τα φορέματα του brand είναι τα αγαπημένα μου! Τα συνδύασα με ζεστά γιλέκα από συνθετική γούνα και tote bags και τώρα έχω τα πιο smart chic καθημερινά σύνολα.

IMG 6916
IMG 6925
IMG 6968





Sporty Mode
Τα Σαββατοκύριακα τρέχω όλη την ημέρα σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού με τα παιδιά και αυτό που χρειάζομαι πάνω από όλα είναι ρούχα άνετα και στυλάτα που να μου αφήνουν ελευθερία κινήσεων και να αναδεικνύουν το στυλ μου. Παρκά, backpacks, sneakers, φούτερ και jeans και είμαι έτοιμη για να παίξω σε πάρκα, να πάω σε παιδικά parties και να περπατήσω στην πόλη, ντυμένη cool&easy.

IMG 6910
IMG 6994
IMG 6948
IMG 7006





H μέρα shopping τελείωσε και εγώ να ένιωσα ένα τσικ πιο «κακομαθημένη» και πολύ πολύ πιο τυχερή που είχα την ευκαιρία να αφιερώσω αυτό τον χρόνο στον εαυτό και στην γκαρνταρόμπα μου. «Mέχρι την επόμενη φορά Fullah Sugah»... γράφω και κλείνω όλο νόημα το μάτι μου.