Beauty crackers: Τα πιο τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα και πού θα τα ανακαλύψεις

Beauty crackers: Τα πιο τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα και πού θα τα ανακαλύψεις

Η αναζήτηση των χριστουγεννιάτικων δώρων είναι μια ευχάριστη αλλά σίγουρα, όχι εύκολη υπόθεση. Είτε αναζητάς κάτι για τον εαυτό σου είτε ψάχνεις εκείνο το τέλειο δωράκι για τη μητέρα, την αδερφή ή την κολλητή σου, θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή και παράλληλα, να μην αδειάσεις το πορτοφόλι σου.

Για αυτές τις γιορτές, λοιπόν, έχουμε μια πρόταση πρωτότυπη και απολαυστική που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά: Τα χριστουγεννιάτικα crackers -τα γνωστά bon-bons- ένα βρετανικό έθιμο που έχει τις ρίζες του πίσω στο 1847 και «τιμάται» σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αν δεν σου θυμίζει κάτι η ονομασία τους, τότε η παρακάτω περιγραφή μπορεί να σε βοηθήσει: Πρόκειται για εκείνα τα όμορφα χάρτινα ρολάκια που όταν τα «τραβάς» «σκάνε» και σε γεμίζουν με γιορτινά κομφετί και πολλές εκπλήξεις. Όταν, λοιπόν, οι εκπλήξεις αυτές περιλαμβάνουν ξεχωριστά προϊόντα ομορφιάς από τα Sephora, τότε αποτελούν μια υπέροχη ιδέα για κάθε γυναίκα αυτά τα Χριστούγεννα!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποια από τα πιο special crackers της σεζόν για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο πάρτι σου ακόμη πιο διασκεδαστικό. Για δες τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσουν φέτος τα αγαπημένα σου beauty brands!

Λάμψη με το Cracker Nöel από την Kat Von D

Αν είσαι fan της Kat Von D, τότε θα λατρέψεις το γιορτινό της cracker. Πρόκειται για ένα κιτ περιορισμένης έκδοσης που περιέχει δύο κορυφαία προϊόντα της διάσημης make up artist: Το Trooper Black Tattoo Liner και το υγρό κραγιόν Santa Sangre Everlasting Liquid Lipstick!

ipstick

Το απόλυτο Beauty Cracker

Αν δεν ξέρεις τι πρέπει να πάρεις, τότε βρες ένα cracker ομορφιάς που περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα. Προτείνουμε το νέο cracker ομορφιάς της Too Faced το οποίο «κρύβει» πολλές beauty εκπλήξεις, όπως μια αποκλειστική καρφίτσα της Too Faced, μια μάσκαρα Better Than Sex, ένα Melted υγρό μεταλλικό κραγιόν και μια βάση σκιάς ματιών Deluxe Shadow Insurance. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα, δηλαδή;

diladi

Cracker και… POREfessional!

Ένα ακόμη «έξυπνο» δώρο που θα κάνει την καλύτερή σου φίλη να χαμογελάσει είναι το POREfessional format mini cracker το οποίο περιέχει το μπεστ σέλερ προϊόν των Sephora από τη Benefit Cosmetics για μείωση των πόρων και των λεπτών γραμμών μαζί με ένα στυλάτο βραχιόλι. Εμείς το έχουμε βάλει ήδη στη λίστα με τα δώρα μας.

dwra

Μικρές εκπλήξεις για pampering γιορτές

Πώς θα σου φαινόταν αν άνοιγες το cracker σου και ανακάλυπτες μέσα τρεις από τις καλύτερες μάσκες περιποίησης της Skinfood; Στο Merry Holiday Special Set που βρήκαμε στα Sephora θα βρεις και το Black Sugar Perfect Essential Scrub και τη Black Sugar Honey Mask και τη Wash Off Rice Mask!

mask

Νέα χρονιά σημαίνει ανανέωση

Επειδή οι κρέμες και οι μάσκες περιποίησης είναι «must» για τις γιορτές, έχουμε μία ακόμη πρόταση που θα σε «κερδίσει». Ο λόγος για το Supermud & Gravitymud Cracker της Glamglow που «κρύβει» μέσα του μια ξεχωριστή θεραπεία σύσφιξης. Ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή, για να υποδεχθείς ανανεωμένη το νέο έτος!

etos

Το τέλειο δώρο για εκείνη τη φίλη που ταξιδεύει συνεχώς

Στην περίπτωση που έχεις μια φίλη η οποία ταξιδεύει συνεχώς ή πολύ απλά, χρειάζεται περισσότερο ύπνο, τότε «τσέκαρε» το Deep Sleep Cracker από τη This Works. Περιέχει ένα spray για το μαξιλάρι σε travel size και μία μάσκα ύπνου. Η φιλενάδα σου θα ψεκάζει τα σεντόνια της, θα κοιμάται «σαν πουλάκι» και θα σε ευγνωμονεί!

eugnomonei

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Αν τρελαίνεσαι για οτιδήποτε γλυκό και πολύχρωμο, τότε ξεκάθαρα πρέπει να δεις το Bunny Bunny Holiday Cracker της Tonymoly. Θα το ανοίξεις και μέσα του θα βρεις το stick με άρωμα πούδρας στη συσκευασία με το λαγουδάκι και δύο υπέροχα lip gloss με γεύση μήλου και κερασιού.

kerasioy

Οι επιλογές είναι πολλές και άκρως γιορτινές και θα ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες με ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα της Sephora με όλα τα Christmas crackers της σεζόν. Ό,τι κι αν προτιμήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα γιορτινά cracker είναι μια υπέροχη και οικονομική επιλογή για κάθε γούστο. Είτε τα βάλεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε τα μοιράσεις στο γιορτινό τραπέζι, το σίγουρο είναι ότι μπορούν να κάνουν τον καθένα να νιώσει ξανά παιδί!