Ένα γούρι και 5 λόγοι για να υποδεχθείς το 2018 με έναν… άνεμο ανανέωσης!

Ένα γούρι και 5 λόγοι για να υποδεχθείς το 2018 με έναν… άνεμο ανανέωσης!

Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται και να δείχνει μοναδική, πόσο μάλλον, όταν ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο έτος. Αν υπάρχει, λοιπόν, ένα δώρο που μια γυναίκα αξίζει να λάβει ή να χαρίσει στον εαυτό της αυτή την εποχή αυτό δεν είναι άλλο από ένα ξεχωριστό γούρι, ένα γούρι που θα φέρει στη ζωή της έναν… άνεμο ανανέωσης!

Για το 2018, ο άνεμος αυτός είναι για εμάς ο Αίολος και συγκεκριμένα, το πολύτιμο και ξεχωριστό γούρι που δημιούργησε ο οίκος ΖΟLOTAS για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά. Αν ψάχνεις, λοιπόν, ένα ιδιαίτερο δώρο φέτος, αξίζει να δεις τη συλλογή AEOLOS που μας «κέρδισε».

Είτε επιλέξεις ένα μοναδικό παντατίφ είτε προτιμήσεις κάποιο βραχιόλι, σκουλαρίκια ή μανικετόκουμπα, η ουσία είναι μία: Κάθε γυναίκα θα τα λατρέψει και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις λόγοι που μπορούν να στο αποδείξουν!

  1. Θα κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική

Ένα πολύτιμο γούρι μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να αισθανθεί ξεχωριστή. Είναι ένα δώρο με μεγάλη αξία και σημασία που δείχνει στο πρόσωπο που το προσφέρεις ότι νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι για εκείνο καθώς και ότι αφιέρωσες αρκετό χρόνο και ενέργεια για να καταλήξεις σε κάτι μοναδικό.

aeolos

Παντατίφ AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντι και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14ΚΤ

aeolos2

Παντατίφ AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο όνυχα και διαμάντι

  1. Συνδέει το παρελθόν με το παρόν και αποτελεί ένα δώρο διαχρονικό

Ένα γούρι αποτελεί κομμάτι της παράδοσής σου! Ναι, οι πρόγονοί σου χρησιμοποιούσαν γούρια για να κρατήσουν μακριά το κακό και να έχουν ευδαιμονία στη ζωή τους και αυτή η παράδοση συνεχίστηκε μέχρι σήμερα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ένα γούρι είναι ένα δώρο αγαπημένο και κυρίως, διαχρονικό. Όταν, μάλιστα, το γούρι αυτό ονομάζεται AEOLOS και φέρει μια μεγάλη ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί να ενθουσιάσει την κάθε γυναίκα. Αν δεν το ήξερες, αξίζει να μάθεις πως ο Αίολος βοήθησε τον Οδυσσέα στο ταξίδι του στην Ιθάκη, κλείνοντας τους ανέμους σε έναν ασκό!

aeolos3

Μανικετόκουμπα AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο όνυχα

aeolos4

Μανικετόκουμπα AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με φίλντισι

  1. Θα υποδεχθείς το νέο έτος με έναν άνεμο ανανέωσης

Είτε προορίζεται για εσένα είτε για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο το σίγουρο είναι πως ένα γούρι θα δώσει σε κάθε γυναίκα την έξτρα ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει δυναμικά και με αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Ναι, ο AEOLOS είναι η εφαλτήριος δύναμη που το 2018, θα αφήσει τους ανέμους του να σε οδηγήσουν στον προορισμό σου, ανέφελα και σταθερά!

aeolos5

Σκουλαρίκια AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

aeolos6

Σκουλαρίκια AEOLOS σε λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

  1. Είναι ένα δώρο για καλή τύχη και για… καλό σκοπό

Το γούρι της χρονιάς προσφέρεται -σύμφωνα με την παράδοση- για την καλοτυχία. Κάποιες φορές, όμως, γίνεται και για έναν καλό σκοπό! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο AEOLOS που το 2018, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

aeolos7

Βραχιόλι AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με φίλντισι και ιβουάρ σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται

aeolos8

Βραχιόλι AEOLOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο όνυχα και μαύρο σατέν κορδόνι που αυξομειώνεται

Φτάσε στον προορισμό σου με μια πνοή

Ό,τι κι αν επιλέξεις και σε όποιον κι αν θέλεις να δωρίσεις το γούρι της χρονιάς, να θυμάσαι ότι φέτος, ο AEOLOS θα βρίσκεται στο πλευρό σου και θα σε οδηγήσει εκεί που εσύ θέλεις να πας, με μια πνοή!