Έξι δώρα για τον εαυτό σου για να ξεκινήσεις «δυναμικά» το 2018!

Έξι δώρα για τον εαυτό σου για να ξεκινήσεις «δυναμικά» το 2018!

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της -ή βρίσκεται στο σωστό δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση- γνωρίζει καλά την αξία που ένα πολύτιμο δώρο μπορεί να έχει για τη διάθεση και τη ψυχολογία της γενικότερα.

Τώρα, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς το 2018 είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου σε εσένα, με μοναδικό σκοπό να βρεις ένα μοναδικό δώρο για να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου. Και όταν κάνουμε λόγο για κάτι μοναδικό, εννοούμε -φυσικά- ένα κόσμημα. Ναι, το αξίζεις και το δικαιούσαι (και θα στο αποδείξουμε)!

Εμείς κάναμε ήδη την έρευνά μας και ξεχωρίσαμε μερικούς «θησαυρούς» στη νέα συλλογή του οίκου ZOLOTAS. Αν λοιπόν, ψάχνεις να βρεις εκείνο το «κάτι» που αξίζει να μπει φέτος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, καλό είναι να ρίξεις «μια ματιά» στις προτάσεις μας. Το σίγουρο είναι πως θα σου φέρουν γούρι!

Επένδυσε στον εαυτό σου με ένα διαχρονικό παντατίφ

Γιατί να επιβραβεύσεις φέτος τον εαυτό σου με ένα καλό κόσμημα; Διότι αποτελεί μια πραγματική επένδυση για εσένα. Για παράδειγμα, ένα διαχρονικό παντατίφ θα σε συντροφεύσει για πολλά χρόνια και θα σου θυμίζει όμορφες στιγμές της ζωής σου.

zolotasg7

Παντατίφ AEOLOS σε ασήμι

Δώσε αξία στην κοσμηματοθήκη σου με ένα ξεχωριστό βραχιόλι

Ένα κλασικό και ιδιαίτερο κόσμημα θα προσδώσει, επίσης, αξία στην κοσμηματοθήκη σου! Αν, μάλιστα, θέλεις να υποδεχθείς το 2018 με έναν άνεμο ανανέωσης, τότε ο AEOLOS αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή επιλογή. Ο οίκος ZOLOTAS σίγουρα μας γοήτευσε με το νέο του γούρι για τη νέα χρονιά.

zolotasg6

Βραχιόλι AEOLOS σε ασήμι επιχρυσωμένο με πολύτιμο λίθο λάπις

Νιώσε μοναδική με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια

Για ποιον ακόμη λόγο αξίζει να επιβραβεύσεις φέτος τον εαυτό σου με ένα πολύτιμο κόσμημα; Γιατί θα αισθανθείς ξεχωριστή, από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις. Θα σου δώσει τη λάμψη που χρειάζεσαι και θα «ανεβάσει» την αυτοπεποίθησή σου πιο ψηλά. Τι λες για ένα μοναδικό ζευγάρι σκουλαρίκια για έξτρα τύχη το 2018;

zolotasg4

Σκουλαρίκια AEOLOS σε ασήμι

Πάρε εκείνο το εντυπωσιακό βραχιόλι γιατί εργάζεσαι σκληρά και το αξίζεις

Όσο κι αν αγχώνεσαι για το μέλλον και τις επιλογές σου, ξέρεις ότι εργάζεσαι σκληρά, για να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερη. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη αφορμή για να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου; Η νέα χρονιά θα έχει τη λάμψη που τόσο ανάγκη έχεις να βάλεις στη ζωή σου. Nαι, είναι στα χέρια σου και θα το καταφέρεις (ειδικά με το κατάλληλο βραχιόλι).

zolotasg3

Βραχιόλι DORIAN σε λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

Φόρα το δαχτυλίδι που θα σε κάνει να αισθανθείς… πριγκίπισσα

Ξέρεις ότι η ευτυχία δεν καθορίζεται από τα υλικά αγαθά αλλά γνωρίζεις, επίσης, πως ένα κόσμημα μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις μια «συννεφιασμένη» ημέρα. Εμείς, πάντως, «λάμψαμε» και νιώσαμε σαν… πριγκίπισσες όταν δοκιμάσαμε το παρακάτω δαχτυλίδι που βρήκαμε στον οίκο ZOLOTAS.

zolotasg2

Δαχτυλίδι PRINCESSES OF THE MEDITERRANEAN σε σφυρήλατο επιχρυσωμένο ασήμι

Τόλμησε να λάμψεις με εκείνο το μοναδικό περιδέραιο

Και ναι, αξίζει να πάρεις -επιτέλους- στον εαυτό σου εκείνο το υπέροχο περιδέραιο που έχεις «ερωτευτεί» διότι η ζωή είναι μικρή και όσο διαρκεί, καλό είναι να είναι λαμπερή. Με καλή διάθεση, πολλή αγάπη, τους κατάλληλους ανθρώπους και ένα πολύτιμο κόσμημα, μπορείς να τα καταφέρεις.

zolotasg1

Περιδέραιο SNAKE LACE σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με μαργαριτάρια

Είτε ψάχνεις για το γούρι σου είτε θέλεις απλώς να υποδεχθείς το 2018 ανανεωμένη, οι επιλογές είναι πολλές, για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι. Το σίγουρο είναι ότι ο AEOLOS μπορεί να είναι φέτος η εφαλτήριος δύναμη που θα σε οδηγήσει ανέφελα το τη νέα χρονιά στον προορισμό σου!