#CalzedoniaSummerShow S/S 18: Unbox your Summer

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#CalzedoniaSummerShow S/S 18: Unbox your Summer

Ένα μαγικό κουτί φέρνει το καλοκαίρι στην Calzedonia

Το καλοκαίρι έφτασε –εντάξει σχεδόν έφτασε- και η Calzedonia το καλωσόρισε με ένα πολύ hot και fancy τρόπο στα κεντρικά του brand στη Βερόνα της Ιταλίας. Όταν ακούς Βερόνα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ή μόνο η Ιουλιέτα μιας και το σπίτι της που βρίσκεται μέσα στην παλιά πόλη λειτουργεί σαν μουσείο και έχεις την ευκαιρία να το επισκεφθείς και γιατί όχι να μη ζήσεις κι εσύ το παραμύθι.

Μάλιστα λένε, πως αν πιάσεις το δεξί στήθος της Ιουλιέτας στο μπρούτζινο άγαλμα που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι της, θα έχεις και πολλή καλή τύχη. Όπως αντιλαμβάνεσαι με τόση μαγεία σε αυτήν τη πόλη, το show της Calzedonia για τη νέα κολεξιόν δεν θα μπορούσε να μην είναι μαγικό.


https://www.instagram.com/p/BhehOolgklr/

Τι σχέση έχει όμως ένα κουτί με τη νέα σειρά του brand; Η Calzedonia εγκαινίασε την καλοκαιρινή της σεζόν στο Calzedonia Spa με εντυπωσιακά μαγιό φέρνοντας μας το καλοκαίρι σε ένα «ΚΟΥΤΙ».

10April DV2 3354 copia

Είδαμε κάτι καινούργιο, «κυβιστικό», σύγχρονο και με πολύ κίνηση. Special effects πέρασαν έντονα την καλοκαιρινή αίσθηση στους παρευρισκόμενους και μας έβαλαν σε ένα mood παραλίας, ηλιοθεραπείας και ατελείωτων διακοπών. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε τώρα έτσι; Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους Ιταλούς, διεθνείς celebrities αλλά και social media influencers, το show της Calzedonia έκανε unbox στο καλοκαίρι μας και μας άφησε να το «ζήσουμε» με όλες μας τις αισθήσεις. Ζήσε το κι εσύ μέσα από το #CalzedoniaSummerShow.

10April DV2 3306 copia

Στο show παρουσιάστηκε και η πρώτη beachwear Special Edition. Η συλλογή περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα μαγιό, ενώ μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν και ως outerwear, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits. Πρόκειται για την πιο πολύτιμη, μοναδική σειρά.

10April DV1 0091 copia

Calzedonia in Caribbean: Η Calzedonia στηρίζει και παρουσιάζει πάντα τις πιο δημοφιλείς τάσεις και καλύπτει κάθε προσωπική στιλιστική επιθυμία. Πολύχρωμα floral μοτίβα με μικρά εξωτικά ζωάκια με aloha vibes παραπέμπουν στην Καραϊβική. Άλλωστε το «mood Καραϊβικής» είναι η πιο hot τάση του τελευταίου χρόνου. Από τη συλλογή ξεχωρίζει επίσης η σειρά με floral απλίκες και διαφάνειες με romantic look.

 MG 6549
10April DV1 0246 copia
 MG 6582

Velvet love: Για πρώτη φορά η Calzedonia λανσάρει το βελούδο στα μαγιό με πολύ μοδάτα σχέδια σε επιλεγμένα χρώματα. Η λαμπερή και απαλή υφή του συγκεκριμένου special υφάσματος το κάνει δελεαστικό για stylish και trendy εμφανίσεις, ενώ είναι ιδανικό τόσο για τη θάλασσα όσο και για την πισίνα.

 MG 6668
10April DV1 9348 copia
 MG 6622

Colours: Αυτή τη σεζόν η Calzedonia δίνει μεγάλη έμφαση και σε νέα, διαφορετικά χρώματα παρουσιάζοντας μας έτσι μία σειρά με μονοχρωματικά μαγιό. Νέα σχήματα και στυλ ενισχύουν το αποτέλεσμα ενώ τα βολάν και τα κοψίματα με έμπνευση από την δεκαετία των 80s καθιστούν τα μαγιό της σειράς must item για το φετινό καλοκαίρι.

 MG 6690
 MG 7252

https://www.instagram.com/p/Bhd36yrgOkE/

Tο summer show ήταν μία οπτική έκπληξη και μία μοναδική απόλαυση για τον θεατή, μία πασαρέλα μαγιό out of the box που όμως πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα «μαγικό κουτί».


https://www.instagram.com/p/BhbPau0Awwj/

 MG 6457
10April DV1 0841 copia

«Unbox your summer» λοιπόν, φορώντας το αγαπημένο σου Calzedonia μαγιό.