Ανακαλύψαμε τα πέδιλα των αγαπημένων σου celebrities

Ανακαλύψαμε τα πέδιλα των αγαπημένων σου celebrities

Όσο λαμπερή κι αν είσαι, ακόμη κι αν φορέσεις το πιο εντυπωσιακό ρούχο που έχεις στην ντουλάπα σου, τα παπούτσια σου θα είναι πάντα εκείνα που θα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εκείνο το καινούργιο ζευγάρι που αγοράζεις κάθε σεζόν, έχει δημιουργηθεί για να κάνει όλες τις γυναίκες να ζηλεύουν το στυλ σου. Έτσι, ακολουθώντας τα trends για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, βρίσκεις τον εαυτό σου να παίρνει έμπνευση από τις αγαπημένες σου celebrities σε όλο τον κόσμο, μέχρι που… δεν μπορείς να βρεις κανένα ζευγάρι που να μοιάζει!

Αφού, λοιπόν, ψάξαμε εξονυχιστικά τα trends της σεζόν, συγκεντρώσαμε πέντε looks αγαπημένων σου celebrities και τον τρόπο για να τα αντιγράψεις. Στο πλευρό μας φυσικά, ήταν η Αdam's Shoes, η εταιρία που φροντίζει τη γυναίκα εδώ και 50 χρόνια. Από όταν δηλαδή, έπαιρνες έμπνευση και συμβουλές στυλ από τις αγαπημένες σου ηθοποιούς, τραγουδίστριες και… πριγκίπισσες! Φέτος, η Adam’s Shoes παρουσιάζει την πιο όμορφη καλοκαιρινή συλλογή που θα βρεις στην αγορά.

Ατέλειωτη ποικιλία για να επιλέξεις, μοναδικό design από κορυφαίους σχεδιαστές, ποιότητα και πάντα με την υπογραφή της Adam's Shoes. Η κομψότητα και η φινέτσα απογειώνουν το στυλ σου και κάνουν την κάθε σου εμφάνιση μοναδική.

Meghan Markle

meghan 6

Πέδιλα για όλες τις ώρες, για το γραφείο σε μορφή kitten heels, για τη σαββατιάτικη έξοδο μετά το γραφείο, αλλά και εντυπωσιακά μοντέλα από την Adam’s Shoes με κύρια πηγή έμπνευση τη Meghan Markle, το επόμενο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας. Τα πέδιλα, είναι το απόλυτο και διαχρονικό trend που συνδυάζεται με τα πάντα. Midi φορέματα και φούστες, ένα cigarette παντελόνι αλλά και με ένα χαλαρό ψηλόμεσο jeans, τα πέδιλα θα σας λύσουν τα χέρια, Χειμώνα-Καλοκαίρι!

Kendall Jenner

kendall 4

Η μικρή αδερφή των Kardashians ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα fashion icons του κόσμου… ακόμη και στο γυμναστήριο! Πάρε παράδειγμα και φόρεσε ένα από τα πιο άνετα παπούτσια όλων των εποχών, τα αθλητικά από την Adam’s Shoes. Συνδυάζεται φανταστικά με jeans, φόρμα, ακόμη και φούστες! Έτσι, θα είσαι άνετη και στυλάτη, σε κάθε σου πρωινή βόλτα. Κάνε το λοιπόν, όπως η Kendall Jenner.

Alexa Chung

alexa 3

Αυτά τα πέδιλα μοιάζει να είναι τα αγαπημένα παπούτσια του style icon της καρδιάς μας, Alexa Chung. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι να βάλεις λίγο περισσότερη λάμψη στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και λίγο... ύψος! Τα flatforms από τη νέα συλλογή της Adam’s Shoes είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο, τις βόλτες στην πόλη, αλλά και το ποτό στο νησί! Ο καλύτερος τρόπος να τα φορέσεις είναι με μια μαύρη jeans φούστα ή με κάποιο shorts της επιλογής σου και ένα T-shirt.

Amal Clooney

amal e

Μετά την επιλογή του φλοράλ νυφικού της, η Amal Clooney έγινε μια από τις αγαπημένες μας γυναικείες παρουσίες στο Hollywood. Κάθε της σύνολο, έχει έναν μοναδικό αέρα από την κορυφή έως τα νύχια, για αυτό και εμπιστευόμαστε τυφλά την κάθε της επιλογή. Για φέτος το καλοκαίρι, η γυναίκα του George Clooney μας ωθεί στο να διαλέξουμε τα επόμενα ψηλά μας πέδιλα από την Adam’s Shoes να είναι δερμάτινα και με χοντρό ξύλινο τακούνι. Ώστε να μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά άνετα.

Taylor Swift

taylor 2

Έχοντας ένα πιο κλασικό και ασφαλές ύφος, η τραγουδίστρια της pop, Taylor Swift, αποφάσισε να κάνει μια ακόμη διαχρονική επιλογή. Γεμάτη στυλ και φινέτσα, διαλέγει ψηλά πέδιλα και τα συνδυάζει με ένα σύνολο που αποτελείται από το λευκό με μπλε ψηλόμεσο shorts και ένα crop top. Εσύ από την άλλη, μπορείς να τα ευχαριστηθείς φορώντας τα με καλοκαιρινά φλοράλ φορέματα, διότι η Adam’s Shoes σου δίνει τις πιο βασικές αποχρώσεις παπουτσιών, το nude και το μαύρο.

Τη συλλογή της Adam's Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και στο http://www.adamsshoes.gr, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερα σχέδια και συλλογές.