Βελούδο και το καλοκαίρι; Αν δεις τα νέα SUN. SET. GO! μαγιό θα αναφωνήσεις «ναι»

Βελούδο και το καλοκαίρι; Αν δεις τα νέα SUN. SET. GO! μαγιό θα αναφωνήσεις «ναι»

Ολόσωμα και bikinis που μπορείς να φορέσεις και ως tops μέσα στην πόλη: αυτά είναι τα νέα σχέδια του αγαπημένου μας ελληνικού brand.

 DSC2035 copy
 DSC3186 copy 2 1
 DSC9793

Η Αλεξάνδρα (aka το κορίτσι που κρύβεται πίσω από το athleisure label, SUN. SET. GO!) από το 2013 μέχρι και σήμερα σχεδιάζει –με μεγάλη επιτυχία ολογουμένως- τα πιο στυλάτα μαγιό.

Ψηλόμεσα bikinis με διαφάνεια και ολόσωμα με cut outs, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικότερα σχέδιά τους τα οποία όλες έχουμε αγαπήσει –και φορέσει!- τα τελευταία χρόνια. Φέτος έρχονται να μας συστήσουν και κάποια νέα designs που αναμένεται να γίνουν τα must have items του φετινού καλοκαιριού.

Βελούδινα one-pieces και bikinis σε μαύρη και ματζέντα απόχρωση, κομμάτια με πολύ λεπτά κορδονάκια που δένουν στους ώμους αντί για ράντες αλλά και στα πλαϊνά αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος των γοφών, αλλά και σχέδια σε sporty γραμμή, κίτρινα, ριγέ και μαύρα με τον έναν ώμο έξω… έχουν κλέψει ήδη την καρδιά μας και μας φανταζόμαστε να τα φοράμε με jean shorts και top με πλαϊνό ντεκολτέ στις βόλτες μας στο νησί ή και στην πόλη… τι urban girls είμαστε;

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Tα 10 πιο κομψά flat mules για αυτήν την εποχή