Τα πιο κομψά σανδάλια της σεζόν δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ελληνικά

Τα πιο κομψά σανδάλια της σεζόν δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ελληνικά

Μάθε τα πάντα για ένα νέο brand υποδημάτων που «φέρνει την Αρχαία Ελλάδα… στα πόδια σου».

Kalliniki S18 Samples 1906
Kalliniki S18 Samples 2219
Kalliniki S18 Samples 2304

Aν είσαι οπαδός του Grecian chic style και των minimal γραμμών σε ρούχα και αξεσουάρ, τότε υπάρχει ένα νέο, ελληνικό brand υποδημάτων που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις… αν φυσικά δεν έχεις εντοπίσει ήδη από το πολύ κομψό account του στο Instagram. Ονομάζεται «Kalliniki» και είναι «καλλιτεχνικό παιδί» δύο αδερφών, της Καλλιόπης και της Νίκης Μαστρομανώλη, οι οποίες γεννήθηκαν στην Κάρπαθο, ένα νησί με πανάρχαιες παραδόσεις και έντονο το ιστορικό στοιχείο. Οπότε για αυτές ήταν κάτι σαν «δημιουργικός μονόδρομος» το να μετουσιώσουν τις ρίζες και τις μνήμες τους σε αξεσουάρ φορέσιμα και προσεγγίσιμα από όλες μας. Τα «Kalliniki Sandals» παρουσιάζουν για τη σεζόν S/S 2018 τη νέα τoυς συλλογή με τίτλο «Athena».

Αυτή η collection παπουτσιών, όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, είναι εμπνευσμένη από τη μυθολογική θεά της σοφίας, την Αθηνά, και το σύμβολό της, την ελιά. Και μας προτρέπει να εμπλακούμε στη μάχη της διεκδίκησης «της προσωπικής μας ολοκλήρωσης», μέσα από την απόκτηση των πιο κομψών σανδαλιών. Οι λιτές και δυναμικές γραμμές των παπουτσιών εκπέμπουν σιγουριά και δυναμισμό, ενώ το σύμβολο της νίκης, η ελιά δηλαδή, είναι αποτυπωμένο με cut out μοτίβα στην επιφάνεια των σανδαλιών. Η χρωματική παλέτα της συλλογής κινείται σε γήινες αποχρώσεις και εμπνέεται από τους ελληνικούς ελαιώνες.

Τα χρυσοπράσινα φύλλα, ο μαύρος καρπός της, το μπεζ της γης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των Κalliniki Sandals γίνεται στην Αθήνα από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας, ελληνικής και ιταλικής προέλευσης, επεξεργασμένα με φυσικές μεθόδους, ενώ η σόλα αποτελείται από ανατομικά gels. Δεν είναι δηλαδή μόνο πολύ chic, αλλά και υπερβολικά άνετα, αξίζοντας έτσι διπλά την προσοχή σου!

Δες επίσης: MET GALA 2018: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας