Πώς θα φορέσεις τις Ipanema σου από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πώς θα φορέσεις τις Ipanema σου από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσύ είσαι γεμάτη όρεξη για βόλτες σε ταράτσες, πλατείες και παραλίες. Φυσικά, ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες θέλεις να είσαι προσεγμένη, αλλά ταυτόχρονα να αισθάνεσαι και άνετα. Για αυτό, δεν αποχωρίζεσαι ποτέ τις αγαπημένες σου σαγιονάρες, που σου επιτρέπουν να κινείσαι άνετα και ελεύθερα στους δρόμους της πόλης, αλλά και στα πλακόστρωτα στενά. Πώς θα τις φορέσεις με στυλ όλη την ημέρα; Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες, προκειμένου να σε εμπνεύσουμε για κομψές εμφανίσεις.

Εμείς ξεχωρίζουμε τις αυθεντικές σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ, που έρχονται από την τροπική Βραζιλία, τη χώρα της γιορτής και του κεφιού, και αυτό διότι έχουν μία μεγάλη συλλογή με απίθανα χρώματα και σχέδια, για να διαλέξεις ανάλογα με το δικό σου στυλ.

ipanema 3

Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με τη χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που προτείνει φέτος η δημοφιλής εταιρεία. Ποιες είναι κατάλληλες για κάθε ώρα της ημέρας;

ipanema 4 frj

Για τις πρωινές βόλτες και τις εμφανίσεις στην παραλία, επίλεξε έντονα prints που ταιριάζουν με το μαγιό σου και το παρεό σου. Εξίσου άνετα είναι και τα πεδιλάκια, που μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι και ένα T-shirt ή με ένα floral φόρεμα, για να δείχνεις περιποιημένη στο μεσημεριανό σου καφεδάκι.

ipanema 5 fjre

Για την απογεματινή βόλτα στις βιτρίνες με την κολλητή ή και για μια ανατρεπτική elegant βραδινή εμφάνιση για ποτό, επένδυσε σε μία πιο elegant επιλογή. Διάλεξε ένα ζευγάρι ΙΡΑΝΕΜΑ στα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες (αλυσιδίτσα, glitter, καρδούλες κλπ) που ολοκληρώνουν ιδανικά οποιοδήποτε look.

ipanema 6 queen

Φέτος, κάνε ακόμη περισσότερες βόλτες και επένδυσε στην άνεση! Στη συλλογή της ΙΡΑΝΕΜΑ θα ανακαλύψεις σχέδια και επιλογές για όλες τις ώρες και όλες τις καταστάσεις. Τόλμησε να κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς και να φορέσεις το πιο must item του καλοκαιριού.

Και φυσικά, καμία βαλίτσα δεν είναι έτοιμη αν δεν περιλαμβάνει τις αγαπημένες σου αυθεντικές βραζιλιάνικες ΙΡΑΝΕΜΑ.

ipanema 7 queen

Πάρε μία γεύση από την εντυπωσιακή συλλογή, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:



Πού θα τις βρεις; Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την ADAMS SHOES, την εταιρεία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ: www.adamsshoes.gr