Το «Κey» στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις είναι μία νέα συλλογή δερμάτινων αξεσουάρ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το «Κey» στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις είναι μία νέα συλλογή δερμάτινων αξεσουάρ

Βρήκαμε ένα καινούργιο, ελληνικό brand με τσάντες που θα σε ενθουσιάσει... το όνομα αυτού; «Κey Accessory»!

16
17
32

Σίγουρα έχεις πολλές αναφορές σε ό,τι αφορά την «pop culture». Τηλεοπτικές εκπομπές, συγκροτήματα, μουσικά συγκροτήματα, ταινίες, καλλιτεχνικά κινήματα και πολλά αλλά. Ανάμεσα σε όλα αυτά από αυτή τη σεζόν μπορείς να προσθέσεις και μια νέα σειρά δερμάτινων αξεσουάρ με τίτλο «Color Pop», η οποία αποτελεί την πρώτη collection της πρωτοεμφανιζόμενης Ελληνίδας σχεδιάστρια Ευτυχίας Ιωαννίδου και του brand της «Key Accessory».

Το καινούργιο αυτό ελληνικό label μας προτείνει τσάντες και αξεσουάρ σε εντυπωσιακά και πρωτότυπα μεγέθη, σε έντονους συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν μία σύνθεση της αισθητικής του pop art και του classic vintage. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην πρώτη της «Color Pop Collection» είναι τα ακανόνιστα color splashes επάνω στο δέρμα που καθιστούν την κάθε δημιουργία μοναδική. Δεδομένου ότι η επεξεργασία του δέρματος γίνεται από την ίδια την Ευτυχία, μπορεί κάποιος να επιλέξει τον συνδυασμό χρωμάτων που του αρέσει κάνοντας την τσάντα του ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική. Χρώματα που μας γεμίζουν θετική ενέργεια, σχέδια που μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή, στυλ με ταυτότητα και άποψη.

Η σειρά αποτελείται από μοναδικές χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ εξ ολοκλήρου κομμένα, επεξεργασμένα και ραμμένα στο χέρι, από την ίδια, για ανθρώπους που ακόμα διατηρούν την παιδικότητά τους και τους αρέσει να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν! «Πρωινός καφές, διαλέγω το δέρμα και ξεκινάω...Ξαφνικά SPLASH! όλα τα χρώματα ένα κουβάρι στο μυαλό μου, στα μάτια μου...παντού.! Έτσι και οι τσάντες μου...μια έκρηξη χρωμάτων! "Color Pop" είναι το όνομα της πρώτης μου κολεξιόν γιατί το καλοκαίρι θέλει χρώμα!», λέει με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια η ίδια η fashion designer και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!
Δες επίσης: H Aθηνά Οικονομάκου έχει μία στυλιστική εμμονή και εμείς στην αποκαλύπτουμε