Τέσσερα trends από τα 90s που επανήλθαν ανανεωμένα!

Τέσσερα trends από τα 90s που επανήλθαν ανανεωμένα!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα τέσσερα αγαπημένα μας trends που επέστρεψαν δριμύτερα και γεμάτα υποσχέσεις

Τα 90s λέγεται πως είναι η πιο επαναστατική δεκαετία στον χώρο της μόδας. Denim jackets, μικροσκοπικά γυαλιά, αθλητικά παπούτσια που σπάνε τους κανόνες και το Walkman στο χέρι, μας θυμίζουν όλα όσα αγαπήσαμε από τα νεότερα χρόνια της ζωής μας. Κάποιες τάσεις κατάφεραν να χαθούν για πάντα, άλλες να επιβιώσουν και άλλες να… θριαμβεύσουν!

Ρόδα είναι και γυρίζει, καθώς περίπου δύο δεκαετίες από το τέλος των 90s, η μόδα δεν προστάζει μόνο την επιστροφή των καλύτερων και πιο αγαπημένων μας trends, αλλά μας παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή τους. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα τέσσερα αγαπημένα μας trends που επέστρεψαν δριμύτερα και γεμάτα υποσχέσεις. Φόρεσε το ψηλόμεσο jeans σου, το αγαπημένο σου choker με κοχύλια και τα διαχρονικά σου Falcon και αγκάλιασε τη μοντέρνα και ανανεωμένη διάθεση του χώρου της μόδας.

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου

adidas 2

Τα μικροσκοπικά και ενίοτε πολύχρωμα, γυαλιά ηλίου επέστρεψαν για τα καλά! Τα βλέπουμε στην Kendall Jenner, την Taylor Hill αλλά και τη Rihanna, ενώ το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες των διάσημων αυτών προσωπικοτήτων που απογειώνουν το casual look με small-framed oval sunglasses. Έτσι, κορίτσια που δεν είχαν καν γεννηθεί στα 90s, ζουν το όνειρο που ζήσαμε εμείς στη δική μας ντουλάπα πίσω στο 1997. Ένα όνειρο που ελπίζουμε να μην τελειώσει ποτέ!

Τα Falcon sneakers των adidas Originals

adidas 3

Τα αγαπημένα μας αθλητικά παπούτσια των 90s, επιστρέφουν αποκαλύπτοντας τη νέα, εντυπωσιακή εκδοχή τους. Διότι, τα Falcon των adidas Originals μπορεί να εμπνέονται από την ιστορική κληρονομιά των 90s, συνεχίζουν όμως, να διαπρέπουν δύο δεκαετίες αργότερα! Με την πρωταρχική σιλουέτα του Falcon (ή αλλιώς Falcon Dorf), να φέρνει την επανάσταση στο street style και να θεωρείται ένα από τα πιο τολμηρά ζευγάρια αθλητικά των 90s, οι γυναίκες δεν φοβούνται να σπάσουν τους κανόνες και να πουν τη δική τους αλήθεια. Διότι, έχει έρθει πλέον, η ώρα να επαναπροσδιοριστούν τα sneakers ως τα απόλυτα fashion items και τα Falcon ήταν η τέλεια ευκαιρία.

Τι κοινό, όμως, μπορεί να έχουν τα Falcon με την Jenner; Η αρχή έγινε το 1997, όταν τα adidas Originals δημιούργησαν το απόλυτο ζευγάρι παπούτσια, το Falcon Dorf, ενώ η οικογένεια των Kardashian-Jenner υποδεχόταν μια από τις πιο αναγνωρίσιμες influencers του πλανήτη, Kylie Jenner. Σήμερα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν την απόλυτη τάση στα sneakers. Τα Falcon επέστρεψαν στην ανανεωμένη εκδοχή τους και είναι πάρα πολύ έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο με τον καλύτερο σύμμαχο που θα μπορούσαν να έχουν.

Το choker με τα κοχύλια

adidas 4

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα τα αγαπημένα μας chokers με κοχύλια. Το απόλυτο καλοκαιρινό trend των 90s επιστρέφει ανανεωμένο και υιοθετείται από κάθε influencer και διασημότητα. Έτσι, σήμερα, με το κατάλληλο layering, μια denim φούστα και ένα απλό t-shirt, καταφέρνει να κερδίσει ακόμη και τις πιο στυλιστικά συντηρητικές κοπέλες σε όλο τον κόσμο.

Τα denim jackets

adidas 5

Το denim jacket είναι σίγουρα στην πρώτη πεντάδα των trends που αγαπήσαμε από τα 90s. Διότι, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, να λειτουργήσει ως το καλύτερο top layer στο καθημερινό μας look και να φορεθεί σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου με μεγάλη ευκολία. Ανανεωμένο, λοιπόν, επιστρέφει γεμάτα σχέδια και patterns, με σκοπό να αναβαθμίσει κάθε σου ντύσιμο. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως, το denim jacket ήταν πάντοτε ένα από τα trends που αγκαλιάσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Να θυμάσαι πάντα, πως κάθε τάση που σε ωθεί στο να τολμήσεις να είσαι διαφορετική, είναι φτιαγμένη για να την ακολουθήσεις. Με τα αγαπημένα σου Falcon, ένα denim jacket και τα μικροσκοπικά γυαλιά σου, μπορείς κι εσύ να κατακτήσεις τον κόσμο!