Savage x Fenty: Η Rihanna κλείνει όπως ξέρει την NYFW... κάνοντας πάταγο!

Savage x Fenty: Η Rihanna κλείνει όπως ξέρει την NYFW... κάνοντας πάταγο!

Ανεβάζοντας στo catwalk δύο μοντέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

sasa
vre
GettyImages 1032417428
GettyImages 1032417460

Aν κάποια ξέρει πώς να μετατρέψει μία επίδειξη μόδας στo must-see event της σεζόν, αυτή είναι μόνο η Rihanna και το έκανε ξανά χθες το βράδυ, την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με την παρουσίαση της συλλογής της Savage x Fenty F/W 2018. Η RiRi παρουσίασε μία μεγάλη γκάμα μοντέλων και χορευτών τα οποία φόρεσαν τα εσώρουχά της και τα έδειξαν στο κοινό με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Slick Woods, η 22χρονη μούσα της Fenty, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο. Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με ένα too sexy κομμάτι με cut outs το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο την κοιλίτσα της. Kάποιες ώρες, μάλιστα, μετά το τέλος της επίδειξης η νεαρή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, πράγμα το οποίο εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά της και το αριθμό των followers της στο Instagram. Στην ίδια κατάσταση, προχωρημένης εγκυμοσύνης, ήταν και άλλη μία χορεύτρια που πήρε μέρος στο show και φόρεσε ένα διάφανο, λευκό κορμάκι με μεγάλο cleavage και ασορτί γάντια.

Όταν η σειρά εσωρούχων Savage x Fenty κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάιο, η σχεδιάστρια κατέστησε σαφές πως θα συμπεριλάβει στις καμπάνιες της γυναίκες με όλους τους σωματότυπους, σε όλα τα μεγέθη και από όλες τις φυλές υμνώντας τη διαφορετικότητα. Τα προϊόντα που δημιούργησε η Rihanna διατίθενται άλλωστε σε εξαιρετικά ευρύ φάσμα μεγεθών, από 32Α έως 44DD σε σουτιέν και από XS έως 3Χ σε slips.

Η RiRi απέδειξε με αυτό της το fashion show ότι οι άνθρωποι όλων των στυλ και των χρωμάτων - συμπεριλαμβανομένων και των εγκύων γυναικών - μπορούν να βρουν και να φορέσουν με τον καλύτερο τρόπο τα εσώρουχα που τους ταιριάζουν. Και ο κόσμος της μόδας δεν έχει παρά να επικροτήσει αυτήν την πρωτοβουλία της.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα που θα σε δείξουν αμέσως πιο αδύνατη