Oh happy day! Επιτέλους τα Fenty by Rihanna ήρθαν στην Ελλάδα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Oh happy day! Επιτέλους τα Fenty by Rihanna ήρθαν στην Ελλάδα!

Και θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora

Πόσες φορές δεν τα λιγουρεύτηκες στο Instagram; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να έρθουν στην Ελλάδα; Πόσο ζήλευες που τα έβλεπες στο εξωτερικό; Ο λόγος για τα Fenty by Rihanna τα οποία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora και μπορείς να τα αγοράσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε με ένα κλικ στο e-shop!



Είναι τα πιο σπουδαία νέα που είχαμε τον τελευταίο καιρό και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορούμε να ησυχάσουμε! Τι ξέρεις όμως για τα Fenty; Fenty είναι το επώνυμο της Rihanna η οποία ερωτεύτηκε το μακιγιάζ από μικρή, βλέποντας τη μητέρα της να μακιγιάρεται. Πρώτη φορά βάφτηκε στα 15 της για έναν διαγωνισμό ομορφιάς και η μητέρα της εκτέλεσε χρέη makeup artist. Έκτοτε λέει η ίδια, δεν μπορούσε να ξανακοιτάξει το πρόσωπό της χωρίς foundation.

607022 essentials for the perfect fentyface

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στην γκάμα των Fenty by Rihanna υπάρχουν 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, πράγμα για το οποίο έχει βραβευτεί το brand και η ίδια. Εμείς πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο προϊόν να πρωτοδιαλέξουμε και ποιο να σου προτείνουμε πρώτο, δεύτερο και τρίτο. Τα θέλουμε απλά όλα…

shades for all desktop

Φυσικά, ένα τέτοιο λανσάρισμα δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από ένα super glam party και οργανώθηκε ένα like no other! Από την εκπληκτική αυτή γιορτή του μακιγιαζ δεν έλειπαν οι beauty editors, beauty bloggers αλλά και λάτρεις τόσο του μακιγιάζ όσο και της Rihanna, οι οποίες είχαν την δυνατότητα να αφεθούν στα χέρια των έμπειρων make- up artist του Sephora και να δοκιμάσουν πρώτες τα νέα προϊόντα στα make up stations που είχαν στηθεί στο χώρο. Μπορείς να πάρεις μία γεύση στο site των Sephora και παρακάτω να δεις τις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς!

Διάβασε ακόμα:

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να αγοράσεις έστω μία φορά στη ζωή σου

Trends FW/18’: I woke up like this μαλλιά. Κυριολεκτικά

Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…