Ένα «ταξίδι» στον κόσμο των αισθήσεων…

Νικολέττα Ράλλη
Ένα «ταξίδι» στον κόσμο των αισθήσεων…

Στον φανταστικό κόσμο της Triumph

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα ρούχα και τα τελευταία χρόνια, για πολύ σωστούς λόγους, έχουμε αρχίσει να αγαπάμε και κυρίως να ασχολούμαστε με τα εσώρουχα. Ένας από τους λόγους είναι, ότι πλέον το εσώρουχο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και οι απαιτήσεις μας για άνεση, άψογη εφαρμογή και κομψότητα συνεχώς και αυξάνονται χωρίς να μπορούμε ή να θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις. Συν της άλλης, η επιλογή εσώρουχου αποτελεί fashion statement για ένα άψογο στυλ είτε λόγω της εφαρμογής για την καλύτερη ανάδειξη της εμφάνισης μας, είτε επειδή έχει έρθει η επανάσταση των bralletes. Τα brallets είναι τα σουτιέν με δαντέλες που βγαίνουν σε ζωηρά χρώματα, τα οποία απογειώνουν ένα απλό λευκό τιράντακι ή ένα βαθύ μαύρο ντεκολτέ, δίνοντας εκείνη την ιδιαίτερη “sexy” πινελιά στο ντύσιμό μας.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι συνετέλεσαν στην απόφασή μου να σας παρουσιάσω τις νέες τάσεις στα εσώρουχα και τον τρόπο που θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει για να επιτύχετε την απόλυτη εφαρμογή, μέσα από μία mini ξενάγηση στον μαγικό κόσμο.

Bonus: Θα μάθετε επιτέλους ποιο είναι το σωστό νούμερο σουτιέν για εσάς. Γιατί όχι φίλες μου; Δεν φοράμε όλες 75B! Ακολουθήστε με: