Lovers and Friends: Τη νέα συλλογή των Sun.Set.Go! δεν μπορείς παρά να την... αγαπήσεις!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Lovers and Friends: Τη νέα συλλογή των Sun.Set.Go! δεν μπορείς παρά να την... αγαπήσεις!

To όνομα αυτής; «Lovers» φυσικά!

 DSC4043
 DSC4561

Η Αλεξάνδρα Αναγνώστου, «The Creative Mind» πίσω από το sporty brand SUN.SET.GO!, δημιούργησε για αυτόν τον χειμώνα μία συλλογή πιστή στις athleisure καταβολές τους η οποία ενσωματώνει το μεγαλύτερο trend της σεζόν, τα animal prints, αλλά και cool στοιχεία από τα 90s, όπως τα διάφανα floral tops και ποδηλατικά κολάν.

Το όνομα αυτής; «Lovers»! Γιατί ακόμα και αν δεν είσαι fan των ταινιών του Jim Jarmusch και των ρόλων της Tilda Swinton θα συμφωνήσεις ότι, με μία μεταφορική προσέγγιση, στη ζωή όπως και στη μόδα… «Only Lovers Left Alive». Τι καινούργιο παρατηρούμε, πέρα από τα iconic leggings του brand που έχουμε λατρέψει τα τελευταία χρόνια; Φορέματα σε λουλουδάτα, καρό και λεοπάρ μοτίβα, ολόσωμες δερμάτινες φόρμες, ζεστά πανωφόρια, βελουτέ καμπάνες, leather pants και retro inspired φόρμες με λάστιχο στον αστράγαλο, και φυσικά φούτερ στα πιο κομψά και στυλάτα χρώματα και σχέδια.

Όλα τα ρούχα των SUN.SET.GO! είναι για γυναίκες «ερωτευμένες» με τη μόδα, τις άνετες γραμμές, το mix&match και το urban style. Για fashion «Lovers» που μπορούν να φορέσουν ένα μαύρο biker shorts από το πρωί με φούτερ και sneakers, μέχρι το βράδυ με λευκό πουκάμισο και biker boots και να είναι ο εαυτός τους. Είναι για όλες εμάς που αγαπάμε τα casual ρούχα και μπορούμε να ζούμε 24 ώρες το 24ωρο μέσα σε αυτά. GO! Lovers… GO!
Info: www.sunsetgo.comsunsetgo.com

 DSC5833

Δες επίσης: Μόνο αυτό το πράγμα δεν θα επιτρέψει ποτέ η Victoria Beckham να κάνει η κόρη της