Ένα απόγευμα γεμάτο γυμναστική, χαμόγελα και αυτοπεποίθηση

Και τα νέα Bras & Tights της adidas να κλέβουν την παράσταση

Την αλήθεια μου θα την πω: Τρελή αυτοπεποίθηση δεν έχω και δεν είχα ποτέ μου. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν ήμουν αφοριστική ή αρνητική απέναντι σε όποιον επιχείρησε να μου δώσει μία μικρή ψυχολογική ώθηση. Στην προκειμένη ήταν η adidas, η οποία με αφορμή το λανσάρισμα της νέας Statement Collection, διοργάνωσε ένα exclusive workout session με την Τόνια Σωτηροπούλου, με σκοπό την απογείωση της αυτοπεποίθησής μας και φυσικά την ενίσχυση της δημιουργικότητάς μας.

dhmioyurgo

tsi

Στο σημείο αυτό να πω ότι πάντα είχα μία ιδιαίτερη αγάπη στην άθληση οπότε τη συγκεκριμένη πρόσκληση τη θεώρησα σαν ένα μικρό δώρο ή καλύτερα σαν μία ευχάριστη πινελιά σε μία ακόμη τυπική Τετάρτη. Ο επάνω όροφος του Cosmos Sport είχε διαμορφωθεί άρτια για να υποδεχθεί τις επίδοξες αθλήτριες ενώ τα stands με δυναμωτικά σνακς σου υπόσχονταν ότι εδώ δεν ήρθες μόνο για να γυμναστείς αλλά και να γεμίσεις ενέργεια!

energeiaaa

Βέβαια την παράσταση έκλεβαν τα νέα bras & tights της adidas τα οποία ήταν τόσο stylish και πολύχρωμα που όχι μόνο δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους αλλά δεν έβλεπες την ώρα και να τα φορέσεις. Και εκείνη η ώρα ήρθε… με μία μικρή έκπληξη. «Η καθεμία μπορεί να γράψει το δικό της μήνυμα πάνω στο bra της», μας είπαν. ‘Ηταν όνομα; Ήταν μήνυμα ή μήπως σχέδιο; Το θέμα ήταν να έχει το χαρακτήρα και την πινελιά της καθεμίας (γεγονός που έκανε σαφώς πιο εύκολη την παρουσία μου σε τόσο κόσμο με τη συγκεκριμένη αμφίεση).

amfieshhh

00000000

Και αφού έγινε κι αυτό, ήρθε η μεγάλη ώρα. Στρώματα, και στα… decks η Μάντη Περσάκη για ένα workout session διαφορετικό από τα άλλα. Και όταν λέω διαφορετικό, εννοώ ευχάριστο, ενδιαφέρον, δυναμωτικό και… γεμάτο γυναίκες!!! Και η αλήθεια είναι ότι αμέσως μου έφυγαν οι ενδοιασμοί για το πώς φαίνομαι με τα αθλητικά μου και αν εκτελώ σωστά τις ασκήσεις. Το παν ήταν να νιώσουμε εμείς καλά, στόχος που επετεύχθη και με το παραπάνω.

parapanw

manthhh

oooooo

Ε και επειδή όλα τα ωραία περιλαμβάνουν φαγητό ή έστω… ποτό, η βραδιά έκλεισε με σούπερ δυναμωτικά smoothies τα οποία παρασκευάζονταν εκείνη τη στιγμή. Εν ολίγοις, μέσα σε δύο ώρες έκανα περισσότερα από όσα θα έκανα σε ολόκληρη μέρα.

Φεύγοντας, περπάτησα με λίγο μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μου. Κάποιος έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ