Με τα αυτά τα παπούτσια θα περπατάς… like a queen!

Με τα αυτά τα παπούτσια θα περπατάς… like a queen!

Μία αληθινή βασίλισσα, όπως εσύ, δεν θα μπορούσε παρά να δίνει την πρέπουσα σημασία στην προσωπική της περιποίηση. Έτσι και εσύ, κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις πάντα το πρόσωπό σου λαμπερό, να κρατήσεις το κορμί σου σε φόρμα, ανανεώνοντας τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο και τέλος παρακολουθείς όλες τις νέες τάσεις που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το στυλ σου.

Πώς λοιπόν ένα κορίτσι όπως εσύ, που θέλει πάντα το καλύτερο για τον εαυτό της, καταλήγει κάθε βράδυ να μπαίνει στο σπίτι με αφόρητους πόνους στα πόδια; Τι κάνεις λάθος φίλη μου; Μήπως δεν δίνεις στα πόδια σου τη σημασία που πρέπει;

like queen 1

Η δύσκολη καθημερινότητα που απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασία δεν είναι πια δικαιολογία. Το πρόβλημα κρύβεται μάλλον βαθιά μέσα… στην παπουτσοθήκη σου. Ναι φίλη μου, τα κομψά αλλά στενά και ψηλά παπούτσια με τα οποία επιλέγεις να συμπληρώνεις το καθημερινό σου outfit είναι ο απόλυτος εχθρός των ποδιών σου. Ακριβώς για αυτό σου προτείνουμε να πας στο πλησιέστερο φαρμακείο και να αναζητήσεις τη νέα χειμερινή και φθινοπωρινή collection της Scholl. Εκεί θα βρεις το ζευγάρι που θα χαρίσει στα πόδια σου τον πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος και φυσικά το πιο μοντέρνο look. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως ένα από τα must trend της φετινής χρονιάς, είναι να «ντυθείς» τον πιο άνετο εαυτό σου.

like queen 2

Η πολύχρονη εμπειρία της Scholl στο χώρο των υποδημάτων, έφερε μία σειρά από νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες, που θα προφυλάξουν και θα ανακουφίσουν τα πόδια σου από ανεπιθύμητους πόνους κάνοντας τις βόλτες στην πόλη, ακόμη και το ατελείωτο «πηγαινέλα» στο γραφείο, μία πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

like queen 3

Αν ψάχνεις το τέλειο παπούτσι για να συνδυάσεις τη μεταλιζέ πλισέ φούστα σου, το ανατομικό μποτάκι Peyton είναι η απάντηση που γυρεύεις για να κορυφώσεις το στυλ σου, χωρίς όμως να ταλαιπωρήσεις τα πόδια σου. Το ελαστικό άνοιγμα που διαθέτει στο πλάι και το εσωτερικό φερμουάρ θα σε εξυπηρετούν σε μία ακόμη πιο γρήγορη εφαρμογή. Ο εσωτερικός πάτος τους, είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την τεχνολογία Memory Cushion. Το αφρώδες και εύκαμπτο υλικό του, «θυμάται» (memory effect), μειώνει τους κραδασμούς στο ελάχιστο, βοηθά να κατανέμεται σωστά η πίεση που ασκείται στο πέλμα σου, ενώ προσαρμόζεται στην ανατομία των άκρων σου και ανακτά το σχήμα του έπειτα από κάθε σου βήμα.

like queen 4

Αν οι ώρες που περνάς στο γραφείο απαιτούν εγρήγορση, η μπαλαρίνα Akita και το μοντέλο Phillis, βασισμένες στην ίδια φιλοσοφία της Memory Cushion, θα απογειώσουν ακόμη και το πιο basic office look, προσφεροντάς σου την ευελιξία που ζητούσες από ένα παπούτσι. Επιλέγοντας ένα από τα δύο, η Scholl σου εγγυάται πως θα γυρίσεις στο σπίτι πολύ πιο ξεκούραστη, αφού πριν ακολουθήσεις τα κορίτσια σε ένα after work drink που είχες τόσο ανάγκη!

like queen 5

Ακριβώς επειδή μία βασίλισσα όπως εσύ οφείλει να είναι πάντα in fashion, ακόμη και μέσα στο σπίτι, τα μοντέρνα indoor υποδήματα της Scholl θα αγκαλιάσουν το πόδι σου τις ώρες που χαλαρώνεις ή συμμαζεύεις το «παλατάκι» σου. Ο sportive σχεδιασμός του Spikey 10, με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bioprint θα ανακουφίσει ακόμη γρηγορότερα το πέλμα σου, έπειτα από μία εξαντλητική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο ανατομικός τους σχεδιασμός, θα επαναφέρει το πόδι στη φυσική του στάση, υποστηρίζοντας την καμάρα και σταθεροποιώντας την πτέρνα. Το μείγμα Scholl® από φυσικό φελλό και καουτσούκ, σου χαρίζει έναν ευέλικτο αντιολισθιτικό πάτο, την ιδανική βάση για ακόμη πιο ξεκούραστο βάδισμα. Αν, πάλι, δεν θέλεις να αποχωρηστείς την τεχνολογία Memory Cushion, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στo suede μοντέλo Panda και τα chic & classy Rachele που βγαίνουν σε γκρι και μπλε!

like queen 6

Όποιο μοντέλο και να επιλέξεις φίλη μου, αναμφίβολα το συγκεκριμένο ζευγάρι θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για τα ποδαράκια σου! Τα ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα της Scholl, ακολουθώντας πιστά -όπως κι εσύ άλλωστε- τις τελευταίες τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, σχεδιάστικαν αποκλειστικά για κορίτσια που δεν θέλουν να κάνουν την παραμικρή θυσία ούτε στο στυλ αλλά ούτε και στην υγεία των ποδιών τους. Μόλις τα φορέσεις θα καταλάβεις τι πάει να πει να περπατάς… like a queen!