Οι adidas Women απελευθέρωσαν το πάθος τους για την γυμναστική στα καταστήματα INTERSPORT

Οι adidas Women απελευθέρωσαν το πάθος τους για την γυμναστική στα καταστήματα INTERSPORT

Οι adidas Women και η INTERSPORT μοιράζονται το ίδιο πάθος για την γυμναστική και το απέδειξαν σε δύο exclusive trainning εμπειρίες που απογείωσαν την αυτοπεποίθηση και τον γυναικείο δυναμισμό. Οι τυχερές συμμετέχουσες, παρέα με ambassadors της adidas, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές training εμπειρίες και να μεταδώσουν το μήνυμα «Release your passion» με τον πιο αυθεντικό και δημιουργικό τρόπο.

 IAN8675 ok Custom
 IAN8683 ok Custom
FITVPADDICTION
 IAN8951 ok Custom

Στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα, οι συμμετέχουσες απόλαυσαν ένα μοναδικό YOGILATES workout, με συνδυασμό ασκήσεων yoga και pilates, ενώ ανέβασαν ρυθμό στο BOOTY SCULPT workout, σμιλεύοντας τους γλουτούς τους, υπό την καθοδήγηση των fitVPaddiction (Πόλυ Χατζόγλου & Βίβιαν Δράκου). Στο κατάστημα INTERSPORT στη Νέα Ερυθραία, οι adidas Women είχαν την ευκαιρία να τονώσουν το σώμα τους σε ένα PILATES class, με την Σοφία Καρυώτη αλλά και να εκτονωθούν ακόμη περισσότερο σε ένα POWER TRAINING session με την Χαρά Γιδαράκου.

Οι training εμπειρίες στα δύο καταστήματα INTERSPORT εμπλουτίστηκαν με απίθανα Beauty Treatments από Hair, Nail & Tattoo artists που φρόντισαν για την περιποίηση των γυναικών, χαρίζοντάς τους μοναδικό στυλ και ανεβάζοντας στα ύψη την αυτοπεποίθησή τους. Παράλληλα, τα healthy snacks & drinks στο Energy Bar πρόσφεραν στις συμμετέχουσες την απαραίτητη ενυδάτωση και αναπλήρωση ενέργειας μετά την ολοκλήρωση των workouts.

Απαραίτητος σύμμαχος των adidas Women στις exclusive training εμπειρίες ήταν η νέα Statement Collection της adidas, που προσφέρει ακαταμάχητο στυλ και κορυφαία υποστήριξη σε κάθε προπόνηση.

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα συλλογή στα καταστήματα INTERSPORT αλλά και στο www.intersport.gr, διάλεξε το σετ bras & tights που σου ταιριάζει περισσότερο και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις σε κάθε workout σου.

 IAN9240 ok Custom

Σε δύο exclusive training εμπειρίες στα καταστήματα INTERSPORT που τα είχαν όλα, από άκρως δυναμικά αλλά και πιο χαλαρωτικά workouts μέχρι inspirational tatoos, stylish χτενίσματα αλλά και healthy χυμούς και φυσικά πολλή θετική ενέργεια, οι adidas Women είχαν την ευκαιρία να αφιερώσουν δημιουργικό χρόνο στον εαυτό τους και να απελευθερώσουν το πάθος τους για την γυμναστική.

#adidasWomen
#INTERSPORT