I was awakened on a Christmas night….

Διονυσία Καλαποθαράκου
I was awakened on a Christmas night….

Η νέα συλλογή πιτζάμες «Xmas Nightwear» της Tezenis θα σε κρατήσει ξύπνια αυτές τις γιορτές! Και δεν θα είναι από ανησυχία αλλά από ενθουσιασμό!

Η πιο μεγάλη νύχτα όλου του χρόνου, η νύχτα των Χριστουγέννων, πλησιάζει. Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές είναι το βράδυ που οι τρεις μάγοι με τα δώρα ακολουθούν το άστρο των Χριστουγέννων για να τους οδηγήσει στον νεογέννητο Χριστό. Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας η φετινή χριστουγεννιάτικη νύχτα θα είναι αυτή που θα φορέσεις τη νέα συλλογή πιτζάμες «Xmas Nightwear» της Tezenis.

https://www.instagram.com/p/BrcgHcIHGX8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
IMG 0224

Το brand σχεδίασε το τέλειο nightwear για cocooning με τους αγαπημένους σου ή pyjama party με τις φίλες σου. Τα νέα σχέδια της σειράς Xmas Nightwear ξεχωρίζουν για τα χαριτωμένα prints τους όπως τους μoνόκερους, τους τάρανδους (σαν αυτούς που φόρεσε η Μαίρη για να κάτσει κάτω από το δέντρο της και να απολαύσει μία κούπα ζεστής σοκολάτας), τα gift boxes, τις καρδούλες και τα ινσταγκραμικά mottos σαν το «All I want for Christmas is Food» αλλά και για τις ζεστές υφές τους.

https://www.instagram.com/p/BrVk5QgH77c/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αν θες κάτι πιο λαμπερό μπορείς να επιλέξεις ένα κόκκινο lingerie set από satin top και shorts το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις από μέσα με ένα λευκό T-shirt όπως η blogger, Marzia Bisognin, και να κάνεις τη διαφορά με το pyjama look σου.

https://www.instagram.com/p/BrP6KV3n546/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Οι στιγμές θαλπωρής, ξεκούρασης και διασκέδασης εντός του σπιτιού αυτές τις γιορτές «ντύνονται» με τα πιο cozy χρώματα και τα πιο στυλάτα Tezenis σχέδια που σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου το οποίο δεν χρειάζεται να το τυλίξεις και να το βάλεις κάτω από το δέντρο… μόνο να το φορέσεις!

https://www.instagram.com/p/BrNVKFgHoZV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μαζί με τα κομψά pyjamas looks για xmas fashion cocooning μπορείς να ολοκληρώσεις το nightwear look σου με comfy κάλτσες, παντοφλάκια και μάσκες ύπνου στο ίδιο, χριστουγεννιάτικο mood. Γιατί η φετινή «Xmas night(wear)» προβλέπεται πιο «μεγάλη», πιο λαμπερή και πιο ζεστή από όλες τις υπόλοιπες. Και αυτό το χρωστάμε στην Τezenis. #tezenisxmas #tezenis

https://www.instagram.com/p/BrKW3gxHyMS/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Δες επίσης: H Mαίρη Συνατσάκη δίνει τον παλμό της νέας σεζόν επιλέγοντας τα πιο cool εσώρουχα