Πώς θα βρεις βήμα προς βήμα τα πιο κομψά πέδιλα του φετινού καλοκαιριού

Πώς θα βρεις βήμα προς βήμα τα πιο κομψά πέδιλα του φετινού καλοκαιριού

Ο Μάιος είναι εδώ, η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα «ανεβαίνει» και εσύ, περιμένεις με ενθουσιασμό τη στιγμή που θα φορέσεις για πρώτη φορά φέτος τα στυλάτα σου πέδιλα. Πήγες για το πεντικιούρ σου, φύλαξες στο πατάρι τα πουλόβερ και γέμισες την ντουλάπα με αέρινα φορέματα και παντελόνες. Με λίγα λόγια, είσαι ΣΧΕΔΟΝ έτοιμη για το καλοκαίρι. Και τονίζουμε το «σχεδόν», διότι προτού ξεκινήσεις τους θερινούς σου περιπάτους, καλείσαι να βρεις τα υποδήματα τα οποία θα σε συνοδεύσουν στις περατζάδες σου στο κέντρο της πόλης και την παραλιακή.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι επιλογές είναι πολλές. Πώς μπορείς, λοιπόν, να βρεις τα πιο κομψά και θηλυκά πέδιλα της σεζόν, ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις της μόδας και παράλληλα μένοντας πιστή στο στυλ σου; Άραγε είναι εφικτό να φέρεις εις πέρας όλα τα παραπάνω και μάλιστα, δίχως να κουραστείς και να ξοδευτείς περισσότερο από όσο επιθυμείς;

Ναι, θα σου απαντήσουμε. Αρκεί, βέβαια, να ακολουθήσεις τα παρακάτω έξι βήματα που περιλαμβάνονται στη λίστα που ετοιμάσαμε.

Βήμα 1ο: Κάνε μία online έρευνα για να βρεις τα κορυφαία trends

Μία διαδικτυακή έρευνα είναι το πρώτο βήμα που αξίζει να κάνεις στην αναζήτηση των τέλειων καλοκαιρινών υποδημάτων. Για παράδειγμα, επισκέψου την ιστοσελίδα της Adam's Shoes, βρες τα κορυφαία trends της σεζόν και κάνε τις επιλογές σου, ακολουθώντας φυσικά και το προσωπικό σου στυλ. Αν δεν διαθέτεις χρόνο, σε ενημερώνουμε πως φέτος είναι στη μόδα η διαφάνεια και οι μεταλλικές αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας. Αποτελούν την πλέον κορυφαία επιλογή στο elegant πέδιλο -αν και το classy μαύρο παραμένει η κυρίαρχη τάση. Οι διχρωμίες στο καστόρ, το δέρμα και το σατέν είναι επίσης «must» και «μαγνητίζουν» το βλέμμα, όπως φυσικά το χοντρό τακούνι στα πέδιλα, αλλά και οι αγαπημένες μας εσπαντρίγιες.

Βήμα 2ο: Δες τι φορούν φέτος οι αγαπημένες σου fashionistas

Μία «περιήγηση» στο Instagram θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για εσένα. Δες ποιο είναι το στυλ των υποδημάτων που φορούν φέτος οι πιο διάσημες fashionistas και «αντέγραψέ» το. Να θυμάσαι απλώς πως μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, όμως το τέλειο στυλ παραμένει!

adams 2

Βήμα 3ο: Επένδυσε σε θηλυκά πέδιλα για την κάθε περίσταση

Απλή και βασική συμβουλή που αξίζει να ακολουθήσεις. Καλοκαίρι και πέδιλα πηγαίνουν μαζί. Για αυτόν τον λόγο, πέρα από τις εσπαντρίγιες και τα όμορφα αθλητικά που θα αγοράσεις, καλό είναι να επενδύσεις φέτος σε υπέρκομψα, ξεχωριστά, στυλάτα και κυρίως θηλυκά, πέδιλα που θα μπορείς να φοράς σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit. Από πέδιλα για το γραφείο και τις after work συναντήσεις που θα σου χαρίζουν άνεση και θα μπορείς να συνδυάζεις με τα τζιν και τα φορέματά σου, μέχρι αισθησιακά πέδιλα που θα φοράς στα ραντεβού και τις νυχτερινές σου εξόδους.

Βήμα 4ο: Εμπιστεύσου μία εταιρεία που «ακούει» τις ανάγκες κάθε γυναίκας

Τελευταίο και άκρως σημαντικό βήμα που ολοκληρώνει τον μίνι-οδηγό μας για την αγορά των καλοκαιρινών παπουτσιών. Αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα μείνεις ικανοποιημένη από τις αγορές σου, τότε καλό είναι να στραφείς στις συλλογές μιας εταιρείας που γνωρίζει -και κυρίως αφουγκράζεται- τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια η Αdam's Shoes. Γνωρίζει καλά τις τάσεις της μόδας και τις γυναικείες ανάγκες σε ό,τι αφορά στα υποδήματα και φέτος, συνδυάζει μοναδικά τις γνώσεις της στη συλλογή που υπογράφει για το καλοκαίρι του 2019.

adams 4

Τέσσερις απλές συμβουλές αρκούν, όπως μπορείς να διαπιστώσεις, για να κάνεις εγκαίρως τις σωστές επιλογές για τα πόδια σου και να ξέρεις πως φοράς ό,τι πιο κομψό κυκλοφορεί στην αγορά. Όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σου, λοιπόν, φρόντισε να το κάνεις αυτό το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι Adam's Shoes.

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook Adam's Shoes

Instagram Adam's Shoes