Fashion Alert: Αυτή είναι η «power up» συλλογή που θα αναδείξει το στυλ σου

Fashion Alert: Αυτή είναι η «power up» συλλογή που θα αναδείξει το στυλ σου

Μην ξεχνάς πως, δεν υπάρχει τίποτα πιο fashion και πιο elegant, από μία κλασική αλλά συνάμα σύγχρονη εικόνα.

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα κάθε γνήσιας queenette, η διαχρονικότητα και ο δυναμισμός. Δύο κάπως «αυστηρές» και δύσκολες ενδυματολογικά έννοιες, οι οποίες βέβαια με τα απαραίτητα και πρωτότυπα… twist, θα δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις σου. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική με τις ποιότητες, τα σχέδια και σαφώς τα trends που αποφασίζεις να ακολουθήσεις. Μην ξεχνάς άλλωστε πως, δεν υπάρχει τίποτα πιο fashion και πιο elegant, από μία κλασική αλλά συνάμα σύγχρονη εικόνα.

eikona

Πριν αποφασίσεις, λοιπόν, να επαναπροσδιορίσεις και να ανανεώσεις το στυλ σου, μπορείς να αντλήσεις επιπλέον έμπνευση από το «χρυσό αιώνα» της μόδας, τα ένδοξα και κομψά 50’s, την εποχή εκείνη που αποτυπώθηκε ως η πιο κολακευτική για τη γυναικεία σιλουέτα. Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις εξίσου αυθεντικά «κοψίματα», η νέα γυναικεία συλλογή της Tommy Hilfiger για την περίοδο που διανύουμε, είναι εκείνη που αναγεννάει το κλασικό Americana στυλ που τόσο θαυμάζουμε, εμπλουτίζοντάς το με τολμηρές, γεωμετρικές και χρωματικές συνθέσεις, «συνδυάζοντας» έτσι το παρελθόν με το μέλλον στο… τώρα!

twraaaaa

Ο πυρήνας της συλλογής κινείται με κεντρική ιδέα την κληρονομία της Ivy League της Ανατολικής Ακτής και δεν μπορεί παρά να «μαγνητίσει» τα βλέμματα κάθε «it» μοντέρνου girl που ακολουθεί ευλαβικά όλες τις τελευταίες τάσεις αλλά συγχρόνως αναδεικνύει με κάθε τρόπο το προσωπικό της γούστο. Κλασικά κολεγιακά σχέδια, όπως το άνετο sweater που φοριέται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το cool polo πουκάμισο, ιδανικό για το γραφείο και τις απογευματινές βόλτες με φίλες, επανασχεδιάζονται, αναβαθμίζονται, δημιουργώντας απρόσμενα και αισιόδοξα color blocking μοτίβα, ραφινάτες σιλουέτες που θα «αγκαλιάσουν» με οικειότητα ακόμη και την παραμικρή σου ατέλεια. Καιρός να αφήσεις, λοιπόν, πίσω το βολικό και άχρωμο business casual και να αποκτήσεις μία «νότα» πιο παιχνιδιάρικη!

paidxniadia

Στη φετινή ανοιξιάτικη συλλογή της Tommy Hilfiger, τα ευφάνταστα χρώματα είναι εκείνα που αποκτούν «πρωταγωνιστικό» ρόλο, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα ακόμη και τις πιο χιλιοφορεμένες ιδέες όπως το -λατρεμένο- iconic polo που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε με τίποτα. Μία «πλούσια» παλέτα από παστέλ αποχρώσεις, σέξι αλλά χαλαρά πουλόβερ με μοναδικές πλέξεις, λινά σικάτα φορέματα με oversized τσέπες μέχρι το γόνατο, υπόσχονται να «ξεκλειδώσουν» πιο ρομαντικές και «νοσταλγικές» διαθέσεις.

Τα απαραίτητα sportwear κομμάτια, τα ευκολοφόρετα chinos και τα έντονα καρό, συμπληρώνουν και ισορροπούν μία ανεπανάληπτη συλλογή που δίχως άλλο θα εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα σου. Τέλος, το κομμάτι που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε, είναι το his-for-hers Oxford girlfriend-fit πουκάμισο, με ένα ιδιαίτερο patchwork banker από λευκές και μπλε γραμμές μπροστά, λευκές και ροζ γραμμές πίσω!

piswww

Κλείνοντας, αυτό που έχει μεγάλη αξία να υπογραμμίσουμε, είναι πως η Tommy Hilfiger, παραμένοντας «πιστή» σε μία φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία, παρήγαγε μέρος της συλλογής από βιώσιμες πρώτες ύλες, ανακυκλώσιμα νήματα και οργανικό βαμβάκι, δίνοντάς όχι μόνο έναν επιπλέον χαρακτήρα στα ρούχα, αλλά δίνοντας και σε εμάς έναν ακόμη πολυσήμαντο λόγο να την επιλέξουμε!

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).