Φέτος η «καρδιά» του καλοκαιριού χτυπάει σε ρυθμούς… Ipanema!

Φέτος η «καρδιά» του καλοκαιριού χτυπάει σε ρυθμούς… Ipanema!

Κάθε καλοκαίρι, όλο και κάποιο νέο πρωτότυπο trend θα «ξεπηδήσει» στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα σε αυτό των παπουτσιών. Ωστόσο, κανένα ποτέ δεν είναι αρκετά «δυνατό» ώστε να εκθρονίσει τη βασίλισσα του καλοκαιριού, τη χιλιοφορεμένη και «πιστή» σαγιονάρα ή αλλιώς flip flops. Κακά τα ψέματα, είναι το υπόδημα το οποίο έχει αγαπηθεί όσο λίγα και εδώ και δεκαετίες έχει αποκτήσει εκατομμύρια ακολούθους. Οι προκαταλήψεις που περιόριζαν το αγαπημένο μας υπόδημα στα «αυστηρά» όρια της παραλίας ή του νησιού, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και όλες ξέρουμε πως μία κομψή σαγιονάρα, ανάλογα βεβαίως με το σχέδιο και την ποιότητα, μπορεί να γίνει η ιδανική fashion αφορμή που θα αναβαθμίσει την εικόνα μας.

ipanema 2

Ακριβώς για αυτό, η επιλογή της κατάλληλης σαγιονάρας, του ζευγαριού το οποίο θα μας συντροφεύει για τους τρεις πιο «καυτούς» μήνες του χρόνου, είναι μία υπόθεση υψίστης σημασίας για όλα τα κορίτσια που έχουν το στυλ τους σε άμεση προτεραιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που για πολλά χρόνια «σκάλιζα» για μέρες το διαδίκτυο και τα μαγαζιά, μέχρι να βρω το ζευγάρι το οποίο με εμπνέει. Το ατελείωτο… ψαχτήρι βέβαια, δεν κράτησε ευτυχώς για πολύ, αφού από τη χρονιά που δοκίμασα τις σαγιονάρες Ipanema, αποφάσισα πως κανένα άλλο brand δεν ταυτίζεται περισσότερο με την έννοια του ξέγνοιαστου καλοκαιριού, όπως την έχω αποτυπωμένη στο μυαλό μου.

ipanema 3

Αντλώντας ανεξάντλητη έμπνευση από τις εξωτικές εικόνες της μακρινής και φημισμένης παραλίας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η ΙPANEMA καταφέρνει κάθε χρόνο να δημιουργεί ανεπανάληπτές και πλούσιες συλλογές από τις οποίες ποτέ δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο ένα σχέδιο! Αν βρίσκεσαι λοιπόν και εσύ στην αναζήτηση εκείνου του παπουτσιού που θα καταφέρει να σε… εκπροσωπήσει επάξια σε κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση από τις πρωινές ώρες που μπαίνεις στο γραφείο, μέχρι αργά το βράδυ, σε κάποιο παραθαλάσσιο αιγαιοπελαγίτικο μπαράκι, να είσαι σίγουρη πως η νέα, φετινή συλλογή της Ipanema, είναι αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να βρεις.

Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι από τη νέα της σειρά Botanicals, στην οποία κυριαρχεί η φύση, τα αχνά παστέλ χρώματα και τα λουλούδια, θα σου χαρίσει ένα ρομαντικό και κάπως rock ύφος, το οποίο προκύπτει μέσα από διακριτικά μεταλλικά στοιχεία όπως μικρές αλυσιδίτσες. Με αυτόν τον τρόπο, πηγαίνει το παραδοσιακό «κόψιμο» της σαγιονάρας που τόσο έχουμε αγαπήσει ένα βήμα παρακάτω, επιτρέποντάς μας να μην τις αποχωριζόμαστε ποτέ! Είναι η πιο άνετη και εύκολη «λύση» για κάθε περίσταση, για τις παρεΐστικες βουτιές του Σαββατοκύριακου, για τις απογευματινές βόλτες με τις συναδέλφους σου, για το πάρτι της αδερφής σου, ακόμη και για το νησιώτικο γάμο της ξαδέρφης σου!

ipanema 4

Εκτός από τα… ανθισμένα σχέδια της Botanicals, στην ανεξάντλητη συλλογή της περιλαμβάνει μία πλούσια παλέτα ζωντανών και έντονων μονοχρωμιών, ευφάνταστων prints καθώς και πιο elegant σχέδια σε λαμπερούς αλλά διαχρονικούς τόνους όπως αυτόν της πλατίνας, του χαλκού και της πούδρας. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια είναι κάτι παραπάνω από υπέροχα! Το δύσκολο είναι μέσα από μία τόσο μεγάλη ποικιλία, να καταφέρεις να βρεις εκείνο το ζευγάρι (ή τα ζευγάρια) που εκφράζει καλύτερα το προσωπικό σου ταπεραμέντο.

ipanema 5

Κλείνοντας, αν χρειάζεσαι μία τελευταία συμβουλή, σου προτείνω φέτος να ακολουθήσεις τα… χορευτικά βήματα της Βραζιλιάνας pop star και global ambassador Anitta, η οποία όπως όλα δείχνουν γνωρίζει τόσο από μουσική όσο και από στυλ. «Πιάνοντας» τον καλοκαιρινό ρυθμό της, χορεύοντας ασταμάτητα και φορώντας τις μοναδικές Ipanema σου, να είσαι σίγουρη πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό!

ipanema 6

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook (IpanemaGreece) και στο Instagram (Ipanema_Greece), Tηλ. Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Ipanema Greece:facebook

Ipanema_Greece:instagram