Love Every Step: Πώς θα υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Love Every Step: Πώς θα υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει κάθε μέρα «κατακόρυφα», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το καλοκαίρι που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε, είναι επιτέλους εδώ. Τα πρώτα πέδιλα έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τις πρώτες… εμφανίσεις τους στην πόλη και εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να καλωσορίσουμε με κάθε… τιμή και δόξα τη νέα σεζόν!

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Παρακολουθώντας όλα εκείνα τα fashion trends τα οποία θα «σφραγίσουν» με τον πιο στυλάτο τρόπο την πιο «καυτή» εποχή του χρόνου. Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στα έντυπα που αφορούν στο χώρο της μόδας και τα κομμάτια που ξεχώρισαν στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πασαρέλες παγκοσμίως, καταλήγουμε πως ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, το απόλυτο trend το οποίο θα κυριαρχήσει στις μελλοντικές εμφανίσεις μας. Ο λόγος για το «fashion comfort», την τάση που επιβάλει να νιώθεις πιο ελεύθερη και άνετη με τον εαυτό σου, υπόσχεται πως θα σε κάνει να αγαπήσεις κάθε σου βήμα! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, στο μυαλό των περισσότερων οι δύο έννοιες, «μόδα» και «άνεση» λειτουργούν κατά κάποιον τρόπο αντιφατικά ή αντικρούοντας η μία την άλλη. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες, μιας και ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσουμε τα… επικίνδυνα ψηλά τακούνια που τόσο μας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια, με ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα, τα οποία μέσα από μοντέρνα σχέδια και ιδιαίτερες αποχρώσεις, συνδυάζουν ευφάνταστα το απόλυτο στυλ με την απόλυτη άνεση.

scholl 1

Wellbeing is all around!

Το «fashion comfort» ουσιαστικά αποτελεί ένα «παρακλάδι» της επικρατέστερης τάσης που δεν είναι άλλη από το wellbeing, το trend το οποίο (ευτυχώς) κατάφερε να «τρυπώσει» σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, από τα γεύματα μέχρι τις εμφανίσεις μας. Έχει σημασία να γνωρίζεις πως τα πόδια είναι η βάση όλου του υπόλοιπου σώματος και πρέπει να τα φροντίζουμε επιμελώς αντί να τα καταπονούμε. Τα πόδια είναι το πιο «δυνατό» αλλά ταυτόχρονα μικρό μέλος του σώματός μας. Οι δυνάμεις που τους ασκούνται σε κάθε μας βήμα είναι τεράστιες και αντιστοιχούν σε μιάμιση φορά του σωματικού βάρους του καθενός μας. Έχει τεράστια σημασία λοιπόν, να «επενδύσουμε» σε ένα ζευγάρι που διαθέτει κάποια από τις πρωτοποριακές, πατενταρισμένες τεχνολογίες της Scholl, οι οποίες θα μας χαρίσουν άμεσα ένα φυσικό και ξεκούραστο βάδισμα, το οποίο σταδιακά θα μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακόμη πιο όμορφα με τον ίδιο τον εαυτό μας.

scholl 2

Ναι αλλά πώς;

Για να παραμείνεις in fashion αυτό το καλοκαίρι, θα χρειαστεί να εστιάσεις σε κάποια βασικά κομμάτια υπόδησης, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από την παπουτσοθήκη σου. Ποια είναι αυτά; Τα αναγκαία, διαχρονικά mules με τεχνολογία Gelactiv που κατανέμει ισότιμα το βάρος στο πέλμα μας και θα σε «συντροφεύουν» από τις πρωινές ώρες στο γραφείο μέχρι τα δροσιστικά afterwork drinks με τις κολλητές σου. Για το απόλυτο athleisure look της Kylie και της Kendall, τα αθλητικά με την καινοτομία Memory Cushion όχι μόνο προσαρμόζονται στο πόδι σου αλλά το αποσυμπιέζουν και το προστατεύουν από ενοχλητικούς κραδασμούς. Μη διστάσεις πέρα από τις πρωινές βόλτες του Σαββάτου ή τα απογευματινά workout, να το χρησιμοποιήσεις συμπληρωματικά, «ισορροπώντας» μία πιο βραδινή εμφάνιση με κάποιο midi λαμπερό φόρεμα. Τέλος, ένα πέδιλο με ανατομικό σχεδιασμό BioPrint® σε κάποια έντονη καλοκαιρινή απόχρωση όπως το καρπουζί ή το τιρκουάζ, θα γίνει το αχώριστος… συνοδοιπόρος που κρατάει ασφαλές το πέλμα σου στη σωστή του θέση και μαζί του θα απολαύσεις ατελείωτες πεζοπορίες και εξερευνήσεις σε κάποιο από τα «παραμυθένια» νησιά της χώρας!

scholl 3

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αφήσεις μία για πάντα στις πάνω ντουλάπες, όλα εκείνα τα στενά ρούχα και παπούτσια που σε καταπιέζουν και δεν σου επιτρέπουν να είσαι άνετη, συνεπώς και ο εαυτός σου. Φέτος το καλοκαίρι, η μόδα επιτάσσει να νιώθεις πιο ελεύθερη από ποτέ και να σε αγαπάς όλο και περισσότερο, μέσα από κάθε σου βήμα! Ανακάλυψε λοιπόν στα φαρμακεία το υπόδημα Scholl που ταιριάζει σε κάθε σου βήμα!