Inner World: To underwear brand Cotonella θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τι πραγματικά θες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Inner World: To underwear brand Cotonella θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τι πραγματικά θες

... να φοράς μέσα από τα ρούχα σου!

03 Cotonella Location 0198
06 Cotonella Location 0651
14 Cotonella Location 1452
09 Cotonella Location 0970

Δίνουμε μεγάλη σημασία στα ρούχα και αυτό είναι κοινή παραδοχή. Στο να βρούμε το «ιδανικό jean για τον σωματότυπό μας», το πιο κομψό «μικρό μαύρο φόρεμα», τα χρώματα που κολακεύουν την επιδερμίδα μας και το παντελόνι που αναδεικνύει τη σιλουέτα μας. Αντίστοιχη σημασία, λοιπόν, πρέπει να δίνουμε και στα εσώρουχα που φοράμε μέσα από αυτά και το αγαπημένο lingerie brand των Ιταλίδων εδώ και 40 χρόνια, aka Cotonella, μας βοηθάει σε αυτό. Γιατί μπορεί οι μέρες που η Cotonella ήταν ο βασικός σπόνσορας του διαγωνισμού Miss Italia -με ιδιαίτερα σαγηνευτικά και sexy κομμάτια οφείλουμε να ομολογήσουμε- να ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αλλά αυτό το underwear brand είναι συνυφασμένο στο μυαλό όλων των ευρωπαίων με εσώρουχα υψηλής αισθητική και ποιότητας, κατάλληλα για όλους όλες μας ανεξαρτήτους κιλών ή ύψους.

Ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι έχει γράψει πως «οι γυναίκες είναι ικανές απ' το μηδέν να κάνουν το παν» και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Η γυναίκα του σήμερα έχει τόσες δραστηριότητες που απαιτεί την συνεχή προσοχή της σε κάθε ρόλο στη ζωής της: εργαζόμενη, μαμά, φίλη, δραστήρια με hobbies, ενημερωμένη για την επικαιρότητα, fashion lover, άτομο με πολιτική και κοινωνική συνείδηση. Μέσα σε όλα αυτά το «δημιουργικό χάος» που βρισκόμαστε 24ώρες το 24ωρο η Cotonella, το αγαπημένο μας brand εσωρούχων, φέρνει μια νέα προσέγγιση στο underwear εισάγωντας το σε αυτή την κατηγορία του wellness και δείχνοντας μας πώς μπορούμε να ντυνόμαστε και να ζούμε εξίσου καλά όσο δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητά μας.

H ιταλική εταιρία lingerie μας παρουσιάζει για αυτήν τη σεζόν πλούσια ποικιλία σε πατρόν χωρίς ραφές (ιδανικά για το γυμναστήριο), σλιπ και bralettes από 100% οργανικό βαμβάκι, ειδική τεχνολογία για λάστιχα και τελειώματα που σέβονται απόλυτα την υγεία του δέρματος, με διεθνείς πιστοποιήσεις OEKO-TEX και ISO. Όσον αφορά στο στυλ, το brand ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες τάσεις του underwear όπως καθορίζονται από τις διεθνείς πασαρέλες και τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας διεθνώς, σχεδιάζει κομμάτια-ωδή στον μινιμαλισμό των 90s. Mε απόλυτα σικ αισθητική και μεγάλη χρωματική παλέτα σε ένα πλήρες portfolio σχεδίων που καλύπτουν κάθε στιγμή της ημέρας: χαμηλόμεσα ή ψηλόμεσα σλιπ, σουτιέν με μπανέλα ή χωρίς, bralettes, άνετα τοπ και πολλά ακόμη fashion items που μπορούν να «συντροφεύσουν» όλα μας τα looks.

Οι επιμέρους συλλογές Cotonella, όπως η L’Altra Cotonella, που εξειδικεύεται στην τεχνολογία ραφής σλιπ, προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές γεγονός που τις έχει ήδη κάνει να ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά. Για την νέα σεζόν το brand μας συστήνει μια ακόμα πρωτοπορία μέσα από την συλλογή Natural by Design, αποτελούμενη από 5 επιμέρους σειρές: My Day, Love Lace, Color, Shape, MagliaPiuma με δεκάδες νέα προϊόντα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του brand αλλά και νέες τεχνολογίες, παρουσιάζοντας εσώρουχα, εμπριμέ ή μονόχρωμα, με ή χωρίς δαντέλα, σε σοφιστικέ design και με απαράμιλλη φινέτσα. Γιατί μία γυναίκα που πραγματικά αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της οφείλει να του φέρεται καλά… από μέσα μέχρι έξω!

Ιnfo: Ανακάλυψε την συλλογή του wellness underwear brand Cotonella σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
http://www.cotonella.com/en
https://www.facebook.com/Cotonella
https://www.instagram.com/cotonellaintimo/
https://twitter.com/cotonellaintimo

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr