Shoe Trends: Οι Εβδομάδες Μόδας μας έχουν δείξει τι θα φορεθεί αυτόν τον χρόνο

Shoe Trends: Οι Εβδομάδες Μόδας μας έχουν δείξει τι θα φορεθεί αυτόν τον χρόνο

Με τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια για την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα πιο γνωστά fashion quotes λέει πως «τα όμορφα παπούτσια σε πηγαίνουν σε όμορφα μέρη» και εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας πέρα από το αισιόδοξο και εμψυχωτικό πνεύμα του. Τα αξεσουάρ-φετίχ για τις περισσότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη έχουν την τιμητική τους σε κάθε γκαρνταρόμπας γιατί όλες οι γυναίκες κατά βάθος θέλουμε το ίδιο πράγμα: «να νιώθουμε και να δείχνουμε όμορφες». Γι’ αυτό ενημερωνόμαστε για τις τάσεις στα παπούτσια κάθε σεζόν, ώστε όχι μόνο να προσθέτουμε «μικρές δόσεις ομορφιάς» στη ζωή και στην ντουλάπα μας, αλλά και για να το κάνουμε με τον πιο fashionable τρόπο.

Mε τις Εβδομάδες Μόδας σε Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη να έχουν δείξει ήδη τις fashion προθέσεις τους για τα σχέδια παπουτσιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη fashion επικαιρότητα τη σεζόν S/S 2020, είναι η κατάλληλη ώρα για να δούμε και εμείς αυτές τις τάσεις και να βρούμε από τώρα το επόμενο ζευγάρι μας πώς πρέπει να είναι. Μποτάκια σε έντονες αποχρώσεις, πέδιλα με αγκράφες και cut outs αλλά και κλασσικά oxfords, έρχονται την επόμενη σεζόν και υπόσχονται να κάνουν τη γκαρνταρόμπα μας πιο ενδιαφέρουσα. Δες όλα τα νέα shoe trends αναλυτικά στην παρακάτω gallery και φτιάξε από τώρα την επόμενη shopping list σου.
Δες επίσης: H Meghan Markle φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα που κοστίζει περίπου 100 Ευρώ και είναι ακόμα in stock