THEZIPSHOE: Πώς με τρεις κινήσεις θα αποκτήσεις 300 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια;

THEZIPSHOE: Πώς με τρεις κινήσεις θα αποκτήσεις 300 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια;

Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να έχεις μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα, αλλά στο κάτω μέρος να μην υπάρχουν τα κατάλληλα παπούτσια για να δημιουργήσεις τους συνδυασμούς που ονειρεύεσαι. Όποιο κορίτσι ασχολείται με τη μόδα, μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των παπουτσιών στις εμφανίσεις μας. Είναι το item εκείνο, το οποίο μπορεί να «δέσει» ένα πρωτότυπο σύνολο, να το «απογειώσει» ή ακόμη και να το… χαντακώσει. Είναι με άλλα λόγια, το Α και το Ω σε μία εμφάνιση.

Δεν είναι τυχαίο που κάθε απανταχού ειδικός του στυλ επιμένει, πως το μόνο πράγμα που χρειάζεται μία γυναίκα για να είναι πάντα καλοντυμένη, είναι να επενδύσει σε ένα καλό και ποιοτικό ζευγάρι παπούτσια. Απλώς επιβεβαιώνει την επική και απόλυτα στοχευμένη ατάκα της Merilyn Monroe «δώσε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο». Τι γίνεται όμως όταν ένα, δύο, τρία, τέσσερα ζευγάρια δεν σου είναι αρκετά; Υποθέτουμε πως η Merilyn είχε καταφέρει να δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν δεν διαθέτεις ούτε τη φήμη, αλλά ούτε τη δόξα της θρυλικής ηθοποιού, μπορείς και εσύ να αποκτήσεις όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 300 ζευγάρια παπούτσια, μόλις με τρεις κινήσεις! Σου ακούγεται απίθανο; Σχεδόν ονειρικό; Κι όμως δύο Ιταλοί, ο Eduardo Iannuzzi και ο Gio Giacobbe ίδρυσαν την start-up ACBC (Advanced Commuter Basic Concept) που το έκανε πραγματικότητα!

shoes 2 eswt

Τρεις κινήσεις… τριακόσια ζευγάρια

Αν μέχρι σήμερα, ο μικρός αριθμός υποδημάτων που υπήρχαν στην ντουλάπα σου, λειτουργούσαν ως περιορισμός για την στυλιστική σου εξέλιξη, τότε με τo «συναρμολογούμενο» modular shoe ετοιμάσουν να ξετρυπώσεις την πιο δημιουργική, fashion και ευρηματική εκδοχή σου! Πρόκειται για ένα παπούτσι υψηλής τεχνολογία το οποίο διαθέτει πέντε διαφορετικές σόλες, εξήντα διαφορετικά σχέδια (ή αλλιώς skins) και με αυτά μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερους από 300 διαφορετικούς συνδυασμούς! Πώς θα το κάνεις αυτό;

Διαλέγεις σόλα, διαλέγεις skin, κλείνεις το ειδικά σχεδιασμένο three sixty φερμουάρ ενώνοντας τα δύο τμήματα μεταξύ τους και το παπούτσι σου είναι έτοιμο για… αναχώρηση. Εάν για παράδειγμα, βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό meeting και με το πέρας αυτού, σκοπεύεις να συναντήσεις την κολλητή σου για ατελείωτες βόλτες στο κέντρο και after work drinks, θα προσαρμόσεις το ανάλογο skin στη σόλα του παπουτσιού και έπειτα είσαι πανέτοιμη για τις πιο urban (και όχι μόνο) περιπέτειες. Δεν χρειάζεται πλέον να περιορίζεσαι σε ένα μόνο ζευγάρι και σύμφωνα με αυτό να καθορίζεις τι θα φορέσεις, ειδικά όταν με μία μόνο κίνηση, έχεις τόσες πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές.

Extra tip: Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των κοσμογυρισμένων travel girls, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα ACBC θα γίνουν πολύ σύντομα προέκταση του εαυτού σου και συνοδοιπόρος σε κάθε σου εξόρμηση! Εκτός από το να σου παρέχουν μία μεγάλη γκάμα επιλογών, έχουν τη δυνατότητα να πακετάρονται σε επίπεδη μορφή, καλύπτοντας τον ίδιο χώρο που θα έπιανε και ένα τυλιγμένο t-shirt. Μιλώντας με αριθμούς, αυτό σημαίνει 70% λιγότερο βάρος και περίπου 80% περισσότερος χώρος για να τον γεμίσεις με αναμνηστικά από τα ταξίδια σου!



«Συνοδοιπόρος» για έναν καλύτερο κόσμο

Προσωπικά, αυτό που με έκανε να λατρέψω αμέσως τα συγκεκριμένα παπούτσια, πέρα από το γεγονός ότι με έκαναν πολύ πιο τολμηρή και ευέλικτη με τις εμφανίσεις μου, είναι πως τα ACBC ανταποκρίνονται και στον οικολογικό τρόπο ζωής που προσπαθώ σταδιακά να υιοθετήσω. Όπως λένε και οι ίδιοι οι δημιουργοί του παπουτσιού, «αγοράζοντας ένα ζευγάρι ACBC shoes μειώνεις το ανθρακικό σου αποτύπωμα στον πλανήτη», αφού όπως αποδεικνύεται από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι σόλες των παπουτσιών καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια και διοξείδιο του άνθρακα, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέρος ενός παπουτσιού.

Επιπλέον, όταν θέλω να πειραματιστώ με το στυλ μου, δεν είμαι υποχρεωμένη να αγοράσω ένα ακόμη ζευγάρι, απλά αλλάζω το skin και δημιουργώ ένα εντελώς διαφορετικό look. Σε κάθε περίπτωση, έχει σημασία να γνωρίζεις πως τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή τους, όπως τα επεξεργασμένα δέρματα, τα ultra-light συνθετικά υφάσματα, οι light-weight σόλες αλλά τα αδιάβροχα φερμουάρ, εξασφαλίζουν άνεση στο πέλμα σου και απόλυτη προστασία από το κρύο, το νερό ή την υγρασία. Να είσαι σίγουρη πως μία δοκιμή θα σε πείσει πως είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε αεικίνητη… explorer του αστικού τοπίου, όπως είσαι και εσύ!

shoes 4

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως ένα σύγχρονο (και φυσικά κοσμογυρισμένο) κορίτσι όπως εσύ, είναι σημαντικό να πειραματίζεται με πρακτικές που της επιτρέπουν να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, είτε για το καθιερωμένο απογευματινό τρέξιμο στο πάρκο που την κρατάει σε φόρμα. Να είσαι σίγουρη πως δοκιμάζοντας τα μοναδικά ACBC, όχι μόνο δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς από τα πόδια σου, αλλά θα γίνουν η αφορμή να περπατάς με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

#THEZIPSHOE #THEFUTURESHOE

Ιnfo: Τη νέα συλλογή Fall-Winter 2019-20 θα την βρεις στo κατάστημα τους στην Κηφισιά , Αργυροπούλου 2