CMA Awards 2019: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Διονυσία Καλαποθαράκου
CMA Awards 2019: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Με κεντρικές παρουσιάστριες τις Carrie Underwood, Dolly Parton και Reba McEntire, τα μουσικά βραβεία της country συγκέντρωσαν χθες όλα τα βλέμματα. 

Xθες το βράδυ στο Nashville του Tennessee πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία της country μουσικής, τα CMA 2019. Η Bridgestone Arena «φόρεσε τα καλά της» και υποδέχθηκε τα μεγαλύτερα αστέρια αυτού του παραδοσιακού στυλ αμερικάνικης μουσικής σε μία λαμπερή τελετή με κεντρικές παρουσιάστριες τις Carrie Underwood, Dolly Parton και Reba McEntire. Σημαντικοί καλλιτέχνες τις country, όπως οι: Miranda Lambert, Maren Morris και Pink ερμήνευσα live μερικές από τις πιο σπουδαίες επιτυχίες τους ενώ το σωματείο «Country Music Association» οργάνωσε μία εντυπωσιακή εμφάνιση για την έναρξη της βραδιάς τιμώντας τις γυναίκες που έγραψαν ιστορία στον χώρο της country.

Εκτός όμως από τα όσα διαδραματίστηκαν πάνω στο stage, τα βλέμματα του κοινού συγκεντρώθηκαν και στο κόκκινο χαλί που στήθηκε έξω από την Bridgestone Arena και πάνω σε αυτό περπάτησαν stars του βεληνεκούς της Nicole Kidman και της Reese Witherspoon. Δες όλες τις stars που παρευρέθηκαν στο event καθώς και τους σχεδιαστές που επέλεξαν να φορέσουν σε αυτό το red carpet κάλεσμα!
Δες επίσης: Cabaret Nights: Η Ιntimissimi μας ταξίδεψε μέχρι τη Βερόνα για ένα show που έκανε τη μόδα διασκέδαση