CDG Awards 2020: Αυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
CDG Awards 2020: Αυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Δες τι φόρεσαν οι stars που βρέθηκαν στην απονομή των βραβείων.

Στο Beverly Hills και πιο συγκεκριμένα στο Beverly Hilton Hotel πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η 22η τελετή απονομής των Costume Designers Guild Awards. Η αίθουσα πλημμύρισε από ενδυματολόγους, ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες και άλλα μέλη της βιομηχανίας του θεάματος, που περίμεναν με μεγάλη αγωνία να δουν ποιοι ή ποιες θα τιμηθούν με βραβείο για την αρτιότητα και τη σωστή επιλογή των κοστουμιών σε τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και διαφημίσεις.

Εκ του αποτελέσματος, επρόκειτο καθαρά για ένα lady’s night, καθώς επτά από τα οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε γυναίκες. Οι ταινίες Knives Out, Maleficent και Jojo Rabbit και φυσικά οι ενδυματολόγοι τους «σάρωσαν» κερδίζοντας τα βραβεία καλύτερης σύγχρονης ταινίας, καλύτερης ταινίας επιστημονικής φαντασίας και καλύτερης ταινίας εποχής αντίστοιχα. Φυσικά, όλα τα βραβεία είχαν να κάνουν με το στυλ και τα outfits που φορούσαν σε κάθε ταινία οι πρωταγωνιστές.

Ας αφήσουμε, όμως, τώρα τις ενδυματολογικές επιλογές των stars στις ταινίες που πρωταγωνιστούν και ας δούμε στην παρακάτω gallery τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των CDG Awards 2020.

Διάβασε ακόμα: Η Lana Del Rey εμφανίστηκε στα Grammys με ένα φόρεμα που αγόρασε μόνη της από ένα εμπορικό κέντρο