Online shopping και καραντίνα: 8 sites για να κάνεις με ασφάλεια τα ψώνια σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Online shopping και καραντίνα: 8 sites για να κάνεις με ασφάλεια τα ψώνια σου

Οι διαδικτυακές αγορές είναι αγχολυτικές, δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε οι επιστημονικές έρευνες. Επίσης με κλειστά τα καταστήματα είναι και ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις για τη διάθεση, αλλά και για τους γύρω σου.

Αυτό που πολλές κάναμε εν είδει ψυχοθεραπείας, αλλά λίγες τολμούσαμε να παραδεχτούμε από τη στιγμή που είδαμε τo «Confessions of a Shopaholic», το online shopping είναι πλέον μονόδρομος στη ζωή μας. Τα καταστήματα λιανικής κλείνουν στο πλαίσιο της προστασίας καταναλωτών και υπαλλήλων από την εξάπλωση του κορονοϊού οπότε το να σερφάρουμε και «να γεμίζουμε το καλάθι» με ρούχα και αξεσουάρ είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε απενοχοποιημένα πλέον όταν θέλουμε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μας, να αποκτήσουμε κάτι που χρειαζόμαστε ή απλά να φτιάξει η διάθεσή μας προσθέτοντας στην γκαρνταρόμπας κάτι που μπορεί να την εμπλουτίσει με κομψό και πρακτικό τρόπο.

Γι' αυτό εμείς ετοιμάσαμε για εσένα έναν κατατοπιστικό οδηγό με online shops, από Ευρώπη και Αμερική, όπου μπορείς να κάνεις τις επόμενες μέρες του αυτοπεριορισμού τις αγορές σου με υπευθυνότητα αλλά και ασφάλεια. Σκέψου τι ανάγκες έχεις για να δημιουργήσεις μία ultra chic, ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα, αλλά σκέψου και πρακτικά οργανώνοντας τα ψώνια με βάση ό,τι σου είναι απαραίτητο για τις επόμενες ημέρες. Ξεκίνησε το σερφάρισμα μέσα στην «καραντίνα» και κάνε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Καλά ψώνια... εντός σπιτιού!
Δες επίσης: H Ελένη Μενεγάκη και το στυλιστικό της τρικ για τον κορονοϊό είναι ό,τι πιο σωστό θα δεις σήμερα