Μένουμε σπίτι και… βλέπουμε τα 9 καλύτερα fashion films των τελευταίων ετών

Μαρία Ροδίτη
Μένουμε σπίτι και… βλέπουμε τα 9 καλύτερα fashion films των τελευταίων ετών

Η μόδα και το σινεμά ενώνονται σε μερικές από τις ωραιότερες ταινίες που έχουν περάσει από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η καραντίνα- δυστυχώς- συνεχίζεται, αλλά αυτό πρέπει να γίνει για να προστατεύσουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας από τον Κορονοϊό. Μπορεί μερικές φορές να γκρινιάζουμε, γιατί θέλουμε να βγούμε έξω, μπορεί να μας λείπουν οι φίλοι μας, αλλά πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Και όσο κι αν έχεις απηυδήσει μέσα, σίγουρα υπάρχουν άπειροι τρόποι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου.

Να, για παράδειγμα, μπορείς να δεις τα ωραιότερα fashion films που προβλήθηκαν στους κινηματογράφους τα τελευταία χρόνια. Ρούχα υψηλής ραπτικής, σχεδιαστές μόδας διεθνούς φήμης και η ζωή τους, λεπτομέρειες για τη δημιουργία των συλλογών των μεγάλων Οίκων Μόδας, η πραγματικότητα και η καθημερινότητα εργασίας μέσα στα περιοδικά μόδας και πολλά άλλα μπορείς να μάθεις βλέποντας τις ταινίες που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery.

Ας μείνουμε σπίτι, λοιπόν, και ας περάσουμε μόνες μας ή με όσους ζουν μαζί μας ποιοτικό χρόνο παρακολουθώντας μέσα από τις ταινίες όλο τον μαγικό κόσμο της μόδας, του στυλ, της ομορφιάς, της πολυτέλειας και της σκληρής δουλειάς που χρειάζεται να κάνουν όσοι εργάζονται σε αυτήν τη βιομηχανία.

Cover photo: @maisonaubele

Διάβασε ακόμα: Μπορείς τώρα να επισκεφθείς το Fondazione Prada… μένοντας στο σπίτι