Αυτή τη φούστα από την εποχή των 00’s θα θες να φοράς συνέχεια την άνοιξη και το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Αυτή τη φούστα από την εποχή των 00’s θα θες να φοράς συνέχεια την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η μόδα κάνει κύκλους με όλο και περισσότερα trends προηγούμενων δεκαετιών να κάνουν δυναμική επιστροφή και φέτος.

Καραντίνα μέρα 349374937 και μπορεί ήδη να έχεις βαρεθεί μέσα στο σπίτι, αλλά πρέπει να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή. Όλα για καλό γίνονται και στο τέλος θα πάνε όλα περίφημα. Μπορεί να έχεις κουραστεί να αλλάζεις τις πιτζάμες, να φοράς leggings και φούτερ και να κοιτάζεις την ντουλάπα σου διερωτώμενη πότε θα φορέσεις όλα αυτά τα ρούχα που έχεις, αλλά μη σκας. Όλα στην ώρα τους!

Υπάρχουν πράγματα να κάνεις μέσα στο σπίτι, όπως για παράδειγμα να ενημερωθείς για όλα τα trends της άνοιξης και του καλοκαιριού, ώστε μόλις λήξει η καραντίνα να είσαι ένα ultra fashionable girl! Να, ας πούμε, ξέρεις ποια φούστα επιστρέφει δυναμικά φέτος από την εποχή των 2000’s; Είμαι σίγουρη πως δε γνωρίζεις και ανυπομονείς να μάθεις.

Πριν είκοσι χρόνια, λοιπόν, μαζί με τάσεις, όπως οι βελουτέ φόρμες, τα crop tops, και τα χαμηλοκάβαλα jeans, υπήρχε μια φούστα την οποία έβλεπες παντού. Σε βιτρίνες, σε περιοδικά μόδας και σε γυναίκες που τη φορούσαν διαρκώς. Ο λόγος για την tiered skirt, εκείνη τη φούστα με τα layers, που είχε επίπεδα- ορισμένες φορές και φρου φρου- και την έβρισκες τόσο σε mini όσο και σε maxi εκδοχή.

Με T-shirts, crop tops ή loose πουκάμισα, η tiered φούστα φέτος θα προσφέρει στην γκαρνταρόμπα σου την ανανέωση που χρειάζεσαι δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δημιουργείς boho chic ή minimal looks. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η tiered φούστα κάνει δυναμικό comeback φέτος και μπορείς να την επιλέξεις τόσο στις καθημερινές σου εμφανίσεις όσο και σε πιο επίσημες, δημιουργώντας ακαταμάχητα looks.

Cover photo: @thedesignersale_



Διάβασε ακόμα: Σε αυτά τα είδη εσωρούχων πρέπει να επενδύσεις εδώ και τώρα