7 στυλιστικά tricks που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι πάντα κομψή και εντυπωσιακή

Μαρία Ροδίτη
7 στυλιστικά tricks που πρέπει να γνωρίζεις  για να είσαι πάντα κομψή και εντυπωσιακή

Δε θέλει κόπο… θέλει τρόπο!

Όπως είχε πει κάποτε μία από τις κορυφαίες fashion editors του πλανήτη, Diane Vreeland, «η μόνη αληθινή κομψότητα βρίσκεται στο μυαλό. Αν υπάρχει κομψότητα στο μυαλό, τότε τα πάντα που έχουν να κάνουν με αυτή, προέρχονται από εκεί». Αυτό- θα μπορούσε να πει κανείς- σημαίνει ότι η έννοια της κομψότητας είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο, γι’ αυτό και όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικό στυλ.

Δε χρειάζεται, άλλωστε, υπερπροσπάθεια για να έχει μια γυναίκα στυλ. Αρκεί ένα απλό look με ορισμένα basic items της γκαρνταρόμπας της. Τα διαχρονικά κομμάτια μιας ντουλάπας δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν κάθε στιγμή να νιώθεις άνετα και όμορφα.

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου ένα trench coat, αλλά πώς θα σου φαινόταν να μην το φοράς μόνο ως πανωφόρι; Θα αντικαθιστούσες το μαύρο powersuit σου με ένα κοστούμι σε πολύ έντονη απόχρωση; Η παρακάτω gallery και τα styling tricks που σου προτείνουμε θα σε πείσουν να δεις με άλλο μάτι τα basic κομμάτια που έχεις αυτήν τη στιγμή στην ντουλάπα σου. Θα τα αναβαθμίσεις και θα τους δώσεις το fresh & chic twist που ίσως τους έλειπε τόσο καιρό! Do it!

Διάβασε ακόμα: Ο Οίκος Bottega Veneta σε καλεί να ανακαλύψεις τις τέχνες και τον πολιτισμό… από το σπίτι