S/S 2020 Trend Report (Μέρος Πρώτο): Αυτές τις 6 τάσεις ανυπομονούμε να τις φορέσουμε

S/S 2020 Trend Report (Μέρος Πρώτο): Αυτές τις 6 τάσεις ανυπομονούμε να τις φορέσουμε

Bra tops, βερμούδες, neon αποχρώσεις, crochet φορέματα και πολλά άλλα trends ετοιμάζονται να κατακλύσουν την γκαρνταρόμπα μας και να μας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood.

Disco collars από τα 80s, τολμηρές neon αποχρώσεις σε total looks, bohemian crochet σε tops και φορέματα με hippie αισθητική και «απελευθερωτική» διάθεση, αλλά και nerdy βερμούδες ακόμα και σε πρωινά, office σύνολα ή απροσδόκητα sexy καυτά shorts και bra tops για όσες «δούλευαν» τους κοιλιακούς τους όλο τον χειμώνα, πρωταγωνιστούν στα hot fashion trends της σεζόν S/S 2020. Τάσεις και στυλ που συλλέξαμε από τις 100 (ίσως και περισσότερες) πασαρέλες που είδαμε μήνες πριν όταν και ολοκληρώθηκαν οι Εβδομάδες Μόδας του προηγούμενου Σεπτεμβρίου και μας παρουσίασαν τα trends της φετινής άνοιξης σύμφωνα πάντα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας του Πλανήτη.

Από το boho σεξαπίλ της Isabel Marant που μας «προκαλεί» να φορέσουμε τα πιο καυτά shorts με πουκάμισα ή φούτερ, μέχρι τα μυτερά, hype κολάρα στον Lanvin και τα «παιχνιδιάρικα» bra tops στον Οίκο Fendi, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πρώτα 6 fashion trends του αφιερώματός μας για να ξέρεις «τι σε περιμένει» στη μόδα από τη στιγμή που θα βγεις από το σπίτι. Με σαφής επιρροές από τα 80s και τα 70s, το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται νοσταλγικό, αισθησιακό και πολύχρωμο! Και σε αυτό το αισιόδοξο mood πρέπει να κινηθούμε και στυλιστικά και πνευματικά!
Δες επίσης: Οnline Shopping: Μπορούμε να κολλήσουμε κορονοϊό από τα πακέτα που έρχονται σπίτι μας;