15 ανοιξιάτικες mini φούστες που ταιριάζουν σε όλες

Διονυσία Καλαποθαράκου
15 ανοιξιάτικες mini φούστες που ταιριάζουν σε όλες

Kαιρός να επενδύσεις στο «απόλυτα καλοκαιρινό κομμάτι» για την πρώτη σου εμφάνιση μετά την καραντίνα!

To must have item για να υποδεχθείς με αυτοπεποίθηση και sexiness το φετινό καλοκαίρι είναι ένα και ακούει στο «κωδικό όνομα»: mini φούστα. Σε εμπριμέ ή μονόχρωμο μοτίβο, ψηλόμεση και σε 90s γραμμή που αγκαλιάζει τους γοφούς, με wrap σχέδιo ή alpha κόψιμο, η mini φούστα που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου, δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, είτε αυτή έχει girly είτε preppy αναφορές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο hot, 15 νέα σχέδια της αγοράς που διαλέξαμε αποκλειστικά για εσένα. Διάλεξε μία με vintage liberty prints και συνδύασέ την με το φαρδύ σου φούτερ για old school εμφανίσεις. Ή επέλεξε μία δερμάτινη (ναι, φυσικά τις φοράμε και το καλοκαίρι) σε κλασική μαύρη ή funky μοβ απόχρωση και φόρεσέ την το βράδυ με μαρσέλ φανελάκι και sneakers. Τέλος μία κλασική επιλογή που δεν θα σε «εκθέσει» ποτέ είναι η κοντή, denim φούστα που φοριέται κυριολεκτικά με όλα: με φαρδύ, ανδρικό πουκάμισο, με logo T-Shirt, ακόμα και με κορμάκι, αποτελώντας τον ορισμό του «urban casual style».

Bρες ποια λείπει από τη συλλογή σου και πρόσθεσέ την στην ντουλάπα σου πριν από την «μεγάλη έξοδο» που πλησιάζει! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Πέντε tricks για να μην καταστρέφονται γρήγορα τα ρούχα σου