Aυτή η retro τάση στα T-Shirts ήρθε για να μείνει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτή η retro τάση στα T-Shirts ήρθε για να μείνει

Θα μπορούσες να τη δεις και στο «Διακοπές στη Ρώμη» αλλά και στην «Οικογένεια Τενενμπάουμ».

Polo T-Shirts: γνωστά και ως τα nerdy μπλουζάκια με το κολάρο, τα τρία κουμπιά στον γιακά και τσέπη σε αρκετές περιπτώσεις. Καθιερώθηκαν ως στολή των επαγγελματιών παικτών του Polo (αυτού με τα άλογα, όχι της υδατοσφαίρισης) τη δεκαετία του 2020 και από τότε έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις και επανεμφανίσεις στην γκαρνταρόμπα μας. Τα sixties τα φορούσαν όλοι οι καθωσπρέπει οικογενειάρχες καθώς το συγκεκριμένο είδος T-Shirt ήταν συνώνυμο μίας κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας προσδιορίζοντας το status όσων τα επιλέγανε στα αμερικανικά προάστια.

Τη δεκαετία του 1970 έγιναν δημοφιλή ανάμεσα στους φοιτητές και στα 90s τα polos ήταν στις ντουλάπες όλων των αστικών οικογενειών και φοριόντουσαν με τον ίδιο ζήλο από όλα τα μέλη τους ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Σήμερα αυτό το κάπως vintage είδος μπλούζας είναι και πάλι τάση και σίγουρα έχει μία πιο weirdo προσέγγιση της μόδας. Μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου με ένα mom jean, με σατέν midi φούστα και mules, ακόμα και με ψηλόμεσο safari shorts και φλατ δερμάτινα σανδάλια, υιοθετώντας έτσι ένα trend που σε καμία περίπτωση δεν το λες αντισυμβατικό αλλά σε όλες τις περιπτώσεις το λες ultra stylish.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε σύγχρονους τρόπους να τα φορέσεις και σήμερα, το καλοκαίρι του 2020, και να δώσεις μία retro αίγλη που δεν υποστηρίζει ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως βολάν και δαντέλες, αλλά είναι οπαδός των minimal γραμμών και του preppy ενδυματολογικού κώδικα. Καλή επιτυχία.
Δες επίσης: Αυτό το project του Christian Louboutin έχει ελληνική υπογραφή