6 fashion apps που θα σου δώσουν ιδέες απαράμιλλου στυλ

Μαρία Ροδίτη
6 fashion apps που θα σου δώσουν ιδέες απαράμιλλου στυλ

Κατέβασε τις εφαρμογές αυτές σήμερα κιόλας!

Μπορεί τόσο καιρό να παρακολουθούσες όλα τα νέα για τις τάσεις της μόδας μέσα από τα media ή από το Instagram και τις αγαπημένες σου style influencers, αλλά υπάρχει ακόμη ένας τρόπος για να έχεις πάντα έμπνευση για μοναδικό στυλ: τα fashion apps. Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν εφαρμογές για κινητά που δίνουν μαγικές συμβουλές στυλ, μυστικά ανανέωσης της εικόνας μας, αλλά και tricks για την σωστή οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας, που μόνο χρήσιμα μπορούν να μας φανούν στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας.

Τα fashion apps, λοιπόν, έρχονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και να μπορούμε γρήγορα να βρούμε αυτό που αναζητάμε από και για την γκαρνταρόμπα μας. Τα σύγχρονα fashion apps, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, τυγχάνει να είναι πολύ εύχρηστα και διασκεδαστικά. Σου δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνείς, να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και να απολαμβάνεις το online shopping.

Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αγοράσεις ένα ρούχο που φορά η αγαπημένη σου fashion blogger, μπορείς με ευκολία να το βρεις και να το προσθέσεις στο καλάθι σου ή αν θέλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζεις τι υπάρχει στην ντουλάπα σου και πώς μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καινούριο item που θα αγοράσεις, επίσης μπορείς να το ξέρεις. Δες, λοιπόν, τα fashion apps και αποφάσισε ποιο σε ικανοποιεί για να ξεκινήσεις άμεσα το download.

Διάβασε ακόμα: DIY: Μετάτρεψε το χαμηλοκάβαλο denim παντελόνι σου σε ψηλόμεσο! (video)