10 διαφορετικοί τρόποι να δέσεις το πουκάμισό σου (video)

Μαρία Ροδίτη
10 διαφορετικοί τρόποι να δέσεις το πουκάμισό σου (video)

Δημιούργησε πρωινά, απογευματινά ή βραδινά looks μόνο με ένα ρούχο.

Αν υπάρχει ένα staple κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, αυτό δεν είναι άλλο από το πουκάμισο. Σε λευκό ή σιέλ χρώμα, αλλά και στη ριγέ εκδοχή του, ένα oversized πουκάμισο δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ. Είναι το item, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις και δε θα σε αφήσει- σε καμία περίπτωση- στυλιστικά εκτεθειμένη.

Συνδυασμένο με tailored παντελόνι, με pencil φούστα, αλλά και με denim shorts για πιο cool εμφανίσεις, ένα πουκάμισο σε κλασική γραμμή είναι η λύση τις δύσκολες στιγμές που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Είναι, όμως, και η… σανίδα σωτηρίας στη βαλίτσα των διακοπών σου. Τι εννοούμε; Ότι μπορείς να δέσεις το πουκάμισο με δέκα διαφορετικούς τρόπους και αυτόματα να έχεις στη βαλίτσα σου δέκα ξεχωριστά tops σε ένα κομμάτι.

Θέλεις να φορέσεις crop, strapless ή one shoulder top; Ή μήπως προτιμάς ένα top με ανοιχτή πλάτη για πιο sexy εμφανίσεις; Αυτά και άλλα πολλά μπορείς να δημιουργήσεις μόνο με ένα πουκάμισο και θα δεις βήμα-βήμα πώς θα το κάνεις στο παρακάτω βίντεο.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Cover photo: @andicsinger

Διάβασε ακόμα: 6 μυστικά για να «κάθονται» καλύτερα πάνω σου τα ρούχα