6 μυστικά για να «κάθονται» καλύτερα πάνω σου τα ρούχα

Μαρία Ροδίτη
6 μυστικά για να «κάθονται» καλύτερα πάνω σου τα ρούχα

Και να δείχνουν σαν να ράφτηκαν αποκλειστικά για σένα!

Η εύρεση του κατάλληλου ρούχου, εκείνου που «κάθεται» όμορφα πάνω στο σώμα μας, μας κολακεύει και είναι σαν να ράφτηκε για εμάς, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Τουλάχιστον για τις περισσότερες. Σκέψου, πόσες φορές δε σου έχει συμβεί να δεις σε μια κρεμάστρα ενός εμπορικού καταστήματος ένα κομψό φόρεμα, να το αγοράσεις χωρίς δοκιμή (γιατί βαριόσουν εκείνη τη στιγμή) και τελικά όταν το φορέσεις στο σπίτι να δεις ότι δεν σου πηγαίνει καθόλου μα καθόλου;! Ας μην αναφερθούμε στις online αγορές, που είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρούμε το σωστό fit στα ρούχα.

Η πρώτη κίνηση, όμως, που πρέπει να κάνεις δεν είναι να επιστρέψεις το… αταίριαστο με το σώμα σου ρούχο. Αντ’ αυτού θα γίνεις εσύ μία DIY master και θα επιδιορθώσεις το «προβληματικό» item με έξυπνα στυλιστικά tricks. Ναι, καλά κατάλαβες! Δε θα πιάσεις ούτε βελόνα, ούτε κλωστή, ούτε ψαλίδι, αλλά με διάφορα αξεσουάρ και μυστικά θα αποδείξεις στον εαυτό σου ότι τελικά… ίσως άξιζε η αγορά.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς -με μηδαμινή προσπάθεια- να κολακεύσεις το σώμα σου φορώντας ένα πολύ φαρδύ φόρεμα που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με σακί ή να κάνεις το baggy παντελόνι σου να μοιάζει σαν να το έραψε πάνω σου κάποιος σχεδιαστής μόδας. Συνέχισε να διαβάζεις και λύσε όλα τα στυλιστικά διλήμματά σου…

Διάβασε ακόμα: 6 fashion apps που θα σου δώσουν ιδέες απαράμιλλου στυλ