Ίσως αυτό να είναι το απόλυτο color trend του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Ίσως αυτό να είναι το απόλυτο color trend του καλοκαιριού

Μια απροσδόκητη χρωματική επιλογή θα σου χαρίσει τα πιο sunkissed looks αυτό το καλοκαίρι!

Το είδαμε να κερδίζει χώρο στην παλέτα των δυναμικών χρωμάτων ήδη από πέρσι, με Οίκους Μόδας, όπως Bottega Veneta, Prada και Jacquemus να του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα catwalks για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Ο λόγος για... το πορτοκαλί. Αυτό το color trend που αποτελεί την ιδανική statement τάση για το καλοκαιρινό στυλ και που μπορεί να φορεθεί από όλες τις επιδερμίδες σε διαφορετικές, όμως, αποχρώσεις. Ο κανόνας, γενικά, λέει ότι τα πιο έντονα και ζωηρά χρώματα ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, ενώ οι πιο σκουρόχρωμες καλό είναι να επιλέγουν πιο παλ τόνους.

Κρίνοντας από τις fashion influencers και τη street style κουλτούρα, λοιπόν, το πορτοκαλί χρώμα ήρθε για να μείνει εδώ αυτό το καλοκαίρι. Είναι το χρώμα που μοιάζει σαν να το έχει «φιλήσει» ο ήλιος δίνοντάς του αυτό το ηλιοκαμένο και πολύ sexy twist. Το πορτοκαλί είναι η πιο ζεστή και φωτεινή απόχρωση που- αν την επιλέξεις- δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσεις. Μη μείνεις, όμως, σε πιο basic χρωματικούς συνδυασμούς. Τόλμησε το color blocking και βγάλε προς τα έξω τον πιο παιχνιδιάρικο και στυλάτο εαυτό σου. Αντί να το συνδυάσεις με λευκό, μπεζ ή καφέ, ταίριαξέ το με μπλε ελεκτρίκ ή μωβ, πετυχαίνοντας το απόλυτο color matching.

Επίλεξε, λοιπόν, ένα μονόχρωμο πορτοκαλί φόρεμα για τις βόλτες σου στην πόλη και συνδύασέ το με μπλε mules ή μια midi φούστα με ένα μωβ, puff-sleeved top βγάζοντας προς τα έξω τον πιο αισιόδοξο, χαρούμενο και -φυσικά- στυλάτο εαυτό σου! Αν πάλι είσαι λιγότερο τολμηρή, μείνε στους safe χρωματικούς συνδυασμούς και δεν υπάρχει περίπτωση: Και πάλι με το πορτοκαλί item σου θα προκαλέσεις όλες τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμα: Vegan leather: Τι είναι και γιατί πρέπει να το επιλέγεις στην γκαρνταρόμπα σου;