Οδηγός Αγοράς: 30 εμπριμέ μαγιό για εσένα που βαριέσαι εύκολα τα μονόχρωμα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 30 εμπριμέ μαγιό για εσένα που βαριέσαι εύκολα τα μονόχρωμα

Γεωμετρικά σχέδια, abstract και floral μοτίβα, «ντύνουν» τα πιο κομψά ολόσωμα και μπικίνι της σεζόν.

O William Baldwin, γνωστός ως Billy Baldwin, ήταν ένας από τους πιο διάσημους Αμερικάνους διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Γεννήθηκε το 1903, πέθανε το 1983 και το βιβλίο του με τίτλο «Billy Baldwin Decorates» θεωρείτο η βίβλος της διακόσμησης σε ολόκληρη τη δεκαετία του ’70. Αυτός, λοιπόν, ο πολύ καλαίσθητος άνθρωπος είχε πει πως «καμιά φορά το αγαπημένο μου χρώμα είναι το καθόλου χρώμα», αναφερόμενος στον χώρο και στο πόσο κουραστικό μπορεί να γίνει για το «μάτι» μία μονόχρωμη επιφάνεια σε έντονη απόχρωση, την οποία είσαι αναγκασμένος να κοιτάς καθημερινά. Παραφράζοντας λίγο τη ρήση του θα πάμε να την εφαρμόσουμε και στα ρούχα, πιο συγκεκριμένα στα μαγιό. Ένα μονόχρωμο ολόσωμο ή bikini μπορεί εύκολα να το βαρεθείς. Φαίνεται πανομοιότυπος ο όποιος συνδυασμός και αν κάνεις μαζί του.

Ένα εμπριμέ μαγιό όμως (γιατί σε αυτήν την κατηγορία το no-color δεν είναι επιλογή όπως αντιλαμβάνεσαι) μπορεί να φανεί πολύ πιο συναρπαστικό στυλιστικά! Μπορείς να το φορέσεις σε ένα print on print beach style, αν μιλάμε για ολόσωμο μπορείς να το βάλεις με denim shorts (όποιο και αν είναι το μοτίβο του) ή να το σετάρεις με τα αντίστοιχα ρούχα παραλίας ανάλογα με το ύφος του σχεδίου του. Ένα ρομαντικό floral φοριέται με μία maxi φούστα με βολάν, ένα σε navy print με μία λευκή βερμούδα και ούτω καθεξής.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 30 πιο κομψά, printed σχέδια της αγοράς σε ολόσωμα και bikinis για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και να το κάνεις δικό σου στο λεπτό. Καλά και πολύχρωμα ψώνια!
Δες επίσης: Οι 8 μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα για το καλοκαίρι σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους Μόδας