Έχεις σκεφτεί ποτέ να φορέσεις αντί για top ένα μπουκέτο λουλουδιών;

Μαρία Ροδίτη
Έχεις σκεφτεί ποτέ να φορέσεις αντί για top ένα μπουκέτο λουλουδιών;

Το #flowerwear είναι το νέο Instagram trend που λατρεύουν οι Influencers και έχει... αρκετό ενδιαφέρον!

Το floral είναι ένα διαχρονικό print, το οποίο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και τη φετινή σεζόν. Σε διαφορετικές εκδοχές, άλλοτε με oversized λουλούδια, άλλοτε με μικροσκοπικά, με κεντήματα ή τροπικά μοτίβα, τα floral fashion items έχουν κατακλύσει μέχρι αυτήν τη στιγμή το καλοκαίρι και την γκαρνταρόμπα μας.

Η μόδα, όμως, προχωρά και εξελίσσεται- και ιδιαίτερα το Instagram- με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να έχει «ξεπηδήσει» στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα νέο fashion trend, σύμφωνα με το οποίο μπορείς να φορέσεις τα λουλούδια, όχι όμως εκτυπωμένα πάνω σε κάποιο ύφασμα. Το #flowerwear είναι το νέο Instagram trend, το οποίο μας προκαλεί να φορέσουμε αντί για top ένα μπουκέτο με λουλούδια. Αληθινά ή αποξηραμένα λουλούδια! Άνθη που έχεις μαζέψει από τον κήπο, την αυλή σου ή έχεις αγοράσει από κάποιο ανθοπωλείο.

Και μπορεί η Kim Kardashian να ήταν η πρώτη που λάνσαρε αυτό το trend τον περασμένο Φεβρουάριο για χάρη της καμπάνιας της εταιρείας καλλυντικών της KKW Beauty, αλλά σήμερα δεκάδες influencers- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- έχουν δοκιμάσει και έχουν φωτογραφηθεί «αγκαλιασμένες» με μυρωδάτα λουλούδια κάνοντας fashion statement με την εμφάνισή τους.

https://www.instagram.com/p/B82mmRtJ0Qk

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι βολικό να δέσεις με ένα σχοινί γύρω από το στήθος σου ένα μπουκέτο λουλουδιών, αλλά- όπως και να το κάνουμε- αισθητικά το αποτέλεσμα είναι όμορφο και το #flowerwear αποτελεί τη νέα εμμονή στο Instagram.

Cover photo: @mikailapatritz

Διάβασε ακόμα: 15 supermodels που άφησαν το δικό τους στίγμα στα θρυλικά 90’s