Οδηγός αγοράς: 10 T-shirts για cool εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη

Μαρία Ροδίτη
Οδηγός αγοράς: 10 T-shirts για cool εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη

Τα t-shirts είναι κομμάτια passepartout και αρμόζουν σε κάθε εποχή και μέρος!

Όσο trend lover κι αν είσαι, όσο κι αν παρακολουθείς και φοράς τις τάσεις της μόδας κάθε σεζόν, υπάρχει ένα κομμάτι που δε λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου. Είναι διαχρονικό, στυλάτο και φοριέται σε κάθε μέρος και κάθε ώρα της ημέρας. Είναι το αγαπημένο T-shirt που έχεις μάθει να φοράς ήδη από τα εφηβικά σου χρόνια και εν έτει 2020 φοριέται παντού και από όλες τις γυναίκες.

Μπορεί να το «χόρτασες» εν μέσω καραντίνας και να το έχεις ήδη φορέσει αρκετά, όμως το T-shirt παραμένει ανάμεσα στα summer trends, που μπορούν να σου χαρίσουν δυναμικούς και stylish συνδυασμούς.

Και ευελπιστούμε να θέλεις να το φοράς για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι και φθινόπωρο. Γι’ αυτό κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε για σένα τα 10 πιο cool & stylish T-shirts της αγοράς, τα οποία φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Λίγη δημιουργικότητα και φαντασία αρκούν για να μετατρέψεις το T-shirt στο απόλυτο κομμάτι της ντουλάπας σου. Αν είσαι οπαδός του athleisure look, μπορείς να το φορέσεις με το biker shorts και τα sneakers σου και να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα στην πόλη. Βρίσκεσαι στο νησί; Υπέροχα! Θα το φορέσεις με τη midi, πλισέ φούστα σου και τα σανδάλια σου, αλλά και πάνω από το μαγιό σου σε συνδυασμό με denim shorts! Μην αφήνεις, λοιπόν, άλλον τον χρόνο να περνά! Κάνε την ανανέωση που χρειάζεται η ντουλάπα σου σε T-shirts, φόρεσέ τα και βγάλε προς τα έξω όλο το coolness και sexiness που σε χαρακτηρίζει.

Διάβασε ακόμα: Ποιο είναι το «Travolta dress» και ποια η σχέση του με την Πριγκίπισσα Diana;