Η προστατευτική μάσκα που αγαπούν οι Hollywood Stars κοστίζει λιγότερο από 20 Ευρώ

Η προστατευτική μάσκα που αγαπούν οι Hollywood Stars κοστίζει λιγότερο από 20 Ευρώ

Και σου λέμε πού μπορείς να τη βρεις.

Μπορεί να μην είναι trend αλλά πρωτεύουσα ανάγκη για να διαφυλάξουμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας, η μάσκα όμως φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στο πρόσωπο και στις ζωές μας. Γιατί το ότι δεν υπάρχει η επιλογή να μην ακολουθήσεις αυτήν την ενδυματολογική «επιταγή», δεν σημαίνει πως δεν έχεις και τα περιθώρια να την ακολουθήσεις με τον δικό σου, προσωπικό τρόπο. Όπως οι Hollywood Stars του βεληνεκούς της Olivia Wilde, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez και Bella Hadid, τις οποίες θα βρεις «συγκεντρωμένες» στην παρακάτω gallery και μαζί τους θα βρεις και το είδος μάσκας που επέλεξαν να φορέσουν.

Tα σχέδια face mask ανήκουν στο αμερικάνικο online store, Masqd, κοστίζουν 17 Ευρώ (με έξτρα χρέωση άλλα 20 δολάρια για την αποστολή τους στη χώρα μας) και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προτιμήσεων. Aπό απλές μονόχρωμες, μέχρι ribbed και floral, από ελαστικό ύφασμα ή ανάλαφρες υφασμάτινες, όλες οι μάσκες του συγκεκριμένου e-shop έχουν μεταλλικό «στήριγμα» στη μύτη για να διευκολύνει την αναπνοή και βαμβακερά λάστιχα που δεν πιέζουν τα αυτιά.

Με τις κλασικές μαύρες και καφέ μάσκες να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των stars, αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική αυτού του νέου αξεσουάρ. Θέλουμε να το εντάξουμε στο ευρύτερο σύνολό μας και να το θεωρήσουμε μία minimal προέκτασή του. Οι πιο τολμηρές θα κάνουν μία «κίνηση εντυπωσιασμού» (δες Lopez και Wilde) επιλέγοντας ένα girly floral σχέδια που τραβάει την προσοχή.

Όλες όμως, διάσημες και μη, έχουν καταλάβει πως η χρήση μάσκα δεν είναι «τάση» που ακολουθείς ή απορρίπτεις. Είναι μέρος της ρουτίνας και της καθημερινότητάς μας και το να βρίσκεις τρόπους να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα είναι πάντα χρήσιμο!
Δες επίσης: Μήπως ήρθε η ώρα να δεις ποιο θα είναι το πιο cool trend το φθινόπωρο;

https://www.instagram.com/p/CEB_kVcjoWX