Ποιο είναι το φθινοπωρινό microtrend που ξεχώρισαν ήδη οι fashion bloggers;

Μαρία Ροδίτη
Ποιο είναι το φθινοπωρινό microtrend που ξεχώρισαν ήδη οι fashion bloggers;

Το είδαμε έντονα και στα catwalks των μεγάλων Οίκων Μόδας.

Με το καλοκαίρι να κάνει αύριο φινάλε -ημερολογιακά τουλάχιστον- έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε φθινοπωρινό mood και να αναζητάμε νέες τάσεις σε ρούχα, αξεσουάρ και ό,τι έχει να κάνει με το στυλ μας. Έχοντας μελετήσει, λοιπόν, σχολαστικά τα runways των μεγάλων Οίκων Μόδας- έτσι όπως παρουσιάστηκαν στα Fashion Weeks- και έχοντας κάνει αμέτρητο scrolling στα accounts των fashion bloggers, παρατηρήσαμε ένα microtrend που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ το φθινόπωρο. Ο λόγος για τους oversized γιακάδες.

Αναφερόμαστε σε εκείνους τους statement γιακάδες με ρομαντική διάθεση και βικτωριανά vibes, που μπορείς να βρεις στην εκδοχή του πουκάμισου, του top, αλλά και του φορέματος και φορώντας τους να δώσεις χαρακτήρα, προσωπικότητα και έναν αέρα 70’s στα καθημερινά looks σου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι fashion bloggers λατρεύουν την εκδοχή του πουκάμισου με oversized γιακά να ξεπροβάλλει μέσα από το cardigan και να είναι συνδυασμένο με denim παντελόνι για cool, πρωινές εμφανίσεις. Από την άλλη πλευρά, οι διάσημοι Οίκοι Μόδας- ανάμεσά τους Ganni και Chanel- το λανσάρουν με αυστηρά κοστούμια και ταγέρ για ultra fashionable office looks.

https://www.instagram.com/p/B6JMQU3oFP6

Οι στυλιστικοί συνδυασμοί, όμως, δε σταματούν εδώ. Συνδύασε το oversized collar top ή πουκάμισό σου με biker shorts και mules για street style εμφανίσεις ή με leather pants ή βερμούδα και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να εντυπωσιάσεις στις βραδινές βόλτες στο κέντρο της πόλης. Όποιο style combo κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι οι μέρες σου μέσα σε αυτό το microtrend θα αποκτήσουν αέρα άλλης εποχής και μια ρομαντική διάθεση που όλες αναζητάμε στην πολύβουη και απαιτητική καθημερινότητά μας.

Cover photo: @francescasaffari

Διάβασε ακόμα: Με ένα νέο εγχείρημα ο Jacquemus θέλει να μας βάλει στο δικό του σύμπαν