Το πιο κομψό είδος φούστας φοριέται με πολλούς & διαφορετικούς τρόπους

Μαρία Ροδίτη
Το πιο κομψό είδος φούστας φοριέται με πολλούς & διαφορετικούς τρόπους

Και είναι άκρως βολικό για αυτήν τη μεταβατική- λόγω εποχής- περίοδο που βιώνουμε.

Midi, mini, maxi φούστες. Ποια από αυτές, όμως, είναι η πιο κομψή και κολακευτική για τη σιλουέτα; Η midi, χωρίς αμφιβολία. Αυτή η φούστα μεσαίου μήκους ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αναδεικνύει το γυναικείο σώμα και μπορεί να σου προσφέρει πολλούς στυλιστικούς συνδυασμούς. Εμείς στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε 5 ultra stylish τρόπους με τους οποίους μπορείς να τη φορέσεις αυτήν τη στιγμή.

Η midi φούστα είναι βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορεί να σε βοηθήσει να «χτίσεις» τα καθημερινά looks σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις άπειρο χρόνο μπροστά στην ντουλάπα κοιτάζοντάς την και μη ξέροντας ποιον fashion combo να επιλέξεις.

Μονόχρωμες ή σε printed εκδοχή, σε γραμμή άλφα ή πιο στενές, οι midi φούστες μπορούν να συνδυαστούν με T-shirt, δερμάτινο jacket (για τις πρώτες δροσερές μέρες του φθινοπώρου), αλλά και ως μέρος ενός fashionable ταγέρ αποδεικνύοντάς σου ότι το denim παντελόνι αυτήν την εποχή δεν είναι στυλιστικός μονόδρομος.

Αν, λοιπόν, είσαι σε φάση που ετοιμάζεσαι να αποσύρεις τις καλοκαιρινές, midi φούστες σου σε κάποιο πατάρι ή σκέφτεσαι ότι δεν θα τις ξαναφορέσεις επειδή μπήκε ο Σεπτέμβριος, οι παρακάτω στυλιστικοί συνδυασμοί είναι βέβαιο ότι θα σου αλλάξουν γνώμη. Κάνε, λοιπόν, scroll…

Διάβασε ακόμα: 5 stylish τρόποι να εντάξεις το cardigan στα φθινοπωρινά σου σύνολα